2012-05-19 20:21:06
Φωτογραφία για 5 ατάκες προς την κοπέλα σου, ώστε να δεις απόψε μπάλα χωρίς να στα πρήζει
Γκόμενα/σύζυγος και μπάλα στην τηλεόραση: Μια σχέση μίσους (και μόνο) Γι' αυτό, επειδή κάποια στιγμή ο ρέφερι θα σφυρίξει λήξη στο ματσάκι, για να μην σου... σφυρίξει εκείνη λήξη (στη σχέση), κινητοποιήσου στρατηγικά, βάλε την πάρλα σου σε θέση μάχης και πες της αυτά που θέλει να ακούσει (ως ρεαλιστικές υποσχέσεις) και είναι σίγουρο ότι σε αφήσει στην κοσμάρα σου για τα δυο ημιχρόνια.

Μέγιστη προσοχή στο εξής: οι παρακάτω ατάκες είναι αποτελεσματικές όταν λέγονται από νωρίς, πολύ πριν τη σέντρα (ξεκίνα από το απόγευμα, στο χαλαρό), έχουν πέραση όταν εσύ τις φέρεις στο προσκήνιο προς κουβέντα και με ελάχιστες μαλαγανιές (γιατί αλλιώς θα προδωθεί το μοχθηρό σχέδιό σου), τις πετάς στο κορίτσι ως δικές σου πρωτογενείς ιδέες-προτάσεις για την ευδαιμονία σας κι όχι ως δικαιολογία/υπόσχεση όταν εκείνη κάποια στιγμή σου γκρινιάξει.

Χρησιμοποιείτε αυστηρώς μία και μόνο ατάκα ανά ματς, εκτός αν είναι τελικός (όπως απόψε) που παίζει να σκάσει και παράταση (οπότε παίζει να σου βγάλει την καραμπίνα ή να στο βγάλει ξινό), οπότε συνδυαστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και πάνω από μία ατάκα ανά περίπτωση
. Το νου σας, επειδή οι ατάκες είναι μέγα παπατζιλίκι και σε κάποιες μετά πρέπει να "σκάψεις" (ή να βάλεις το χέρι βαθιά) για να εξιλεωθείς για τα 90 λεπτά της μπαλίτσας που είδες, πρόσεξε τους συνδυασμούς ατακών που επιλέγεις να κάνεις και το πόσο παπάτζα ξεστομίζεις. Γιατί ξέρεις, αν τάξεις σε γυναίκα δεν παίζει να το κάνεις κωλοτούμπα με την καμία. Κι αν δεν πραγματοποιησεις το τάξιμο, μαύρο φίδι που σε έφαγε!

Οι 5 ατάκες-ξεκάρφωμα

1. Ατάκα - "Προεκλογική Υπόσχεση"

"Αγάπη μου, το βράδυ έχει τελικό και να, έλεγα, αφού τον δω μωρέ (με λίγη αποστροφή και ελαφριά ξινίλα στο πρόσωπό σου το τελευταίο, σαν να είναι βαριά υποχρέωση), να βγούμε να ξεσκάσουμε λίγο. Και να πάμε σε εκείνο το εστιατόριο που μου είχες δείξει τις προάλλες. Να ντυθούμε ωραία, να φάμε ωραία, να πιούμε τα κρασιά μας και μετά ό,τι ήθελε προκύψει..!"

2. Ατάκα - "Σήκωσέ Το, Το Γ@μ***νο"

"Δεν μου λες μωρό, απόψε έχει μπάλα και λέω να τη δω (με τόνο ελαφριάς βαρεμάρας το τελευταίο), ΑΛΛΑ, μήπως μετά να παίζαμε εμείς λίγο "μπάλα" στο μέσα... γήπεδο της κρεβατοκάμαρας, να φορούσες κι εκείνα τα σέξι Victoria's Secret εσώρουχα που σου είχα πάρει στις γιορτές και να... σηκώναμε μαζί την... κούπα (με πονηρό κλείσιμο ματιού, όλο υπόσχεση το τελευταίο);"

3. Ατάκα - "Μέλλων Σώγαμπρος"

"Ομορφιά μου σκεφτόμουνα ξέρεις, όταν τελειώσει το ματσάκι απόψε (το περνάς γρήγορα και ψιλοχαμηλοφωνα το τελευταίο, σαν να μην έχει ιδιαίτερη σημασία), να καθόμασταν να συζητήσουμε λίγο το κοινό μας μέλλον. Μήπως να ερχόμουν μια Κυριακή να γνωρίσω τους γονείς σου;

4. Ατάκα - "Το γέλιο της αρκούδας"

"Δεν μου λες αγαπούλα, θες απόψε να κάνουμε κάτι που δεν έχουμε ξανακάνει μαζί; Θες να δούμε μαζί τον τελικό; Πάντα ήθελα να το κάνουμε μαζί αυτό! Θα πιούμε μπίρες, θα φάμε πίτσα θα βρίζουμε τον linesman, θα κράζουμε το διαιτητή, άντε θα κάνω και την καρδιά μου πέτρα και θα κάνω πως δεν καταλαβαίνω που θα κοιτάς τους ποδοσφαιριστές ξέρεις εσύ πως, θα βγάλουμε γέλιο (όλη η ατάκα με λαχτάρα σαν να είσαι σκύλος που ετοιμάζεται να σε βγάλει ο αφέντης σου βόλτα για κατούρημα στο πάρκο)!

5. Ατάκα - "Του άντρα του βαρύ, μην του μιλάτε το πρωί"

"Μωράκλα, αύριο ετοιμάσου, θα πάω να σου πάρω τις γόβες που βλέπαμε προχτές και σου άρεσαν (βλεμμα βαρύ και ταγμένο στο σκοπό της ικανοποίησής της). Το αποφάσισα. Τέλος. Μία σε έχω. Και θέλω η γυναικάρα μου να είναι σένια. Να περνά και να τρίζουν τα πεζοδρόμια. Να σκάνε οι κάργιες τριγύρω. Δεν θέλω ούτε μα, ούτε μου (το λες ακόμη κι αν δεν αρθρώσει λέξη). Για πάρτη σου όλα. Κορώνα στο κεφάλι μου (εδώ φιλί). Μωρό, όσο εσύ θα σκέφτεσαι με τι θα τις φορέσεις αύριο βράδυ που θα σε βγάλω τσάρκα στα καλύτερα, εγώ θα είμαι μέσα, έχει μπαλίτσα, ξέρεις (το τελευταίο, λεκτικά, το ψιλομπουρδουκλώνεις, μη το πολυκαταλάβει)".
mensguide.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ