2012-05-19 20:20:05
Φωτογραφία για Φαβορί πλέον ο Βίλας-Μπόας για την Λίβερπουλ
Η Λίβερπουλ συνεχίζει το σαφάρι για την εύρεση προπονητή, με τον επόμενο στη λίστα να είναι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας και τον Πορτογάλο να αναμένεται να περάσει από ακρόαση τις προσεχείς ημέρες. Διαβάστε το story.

Οι Μπρένταν Ρότζερς (Σουόνσι) και Γιούργκεν Κλοπ (Ντόρτμουντ) έχουν σβηστεί ήδη από την -μεγάλη- λίστα των ανθρώπων της Λίβερπουλ, απαντώντας αρνητικά στην προοπτική να συζητήσουν για ενδεχόμενη συνεργασία, παρόλα αυτά οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες των "κόκκινων" συνεχίζουν απτόητοι τις προσπάθειές τους για να βρουν το ταχύτερο δυνατόν τον διάδοχο του Κένι Νταλγκλίς στον πάγκο.

Τα ονόματα υποψηφίων είναι πολλά. Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ της Μαρσέιγ και ο Φρανκ ντε Μπουρ του Άγιαξ για παράδειγμα είναι δύο από αυτά, όπως επίσης και ο τεχνικός της Εθνικής Ολλανδίας, Μπερτ φαν Μάρβαϊκ και ο πρώην της Εθνικής Αγγλίας Φάμπιο Καπέλο.

Υπάρχουν επίσης ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ της Γουίγκαν (τον οποίο όμως "γλυκοκοιτάζει" και η Άστον Βίλα) και ο άλλοτε "κόκκινος" Ράφα Μπενίτεθ, ενώ κάποιοι αρκετά φιλόδοξοι μέσα στη διοίκηση έχουν ως μεγάλο στόχο τον Πεπ Γουαρδιόλα που αποτελεί αναμφίβολα τον πλέον περιζήτητο (ελεύθερο) τεχνικό αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη.


Όλα αυτά τα ονόματα όμως έχουν μπει αυτή τη στιγμή σε δεύτερη μοίρα, με τον πρωταρχικό υποψήφιο στην παρούσα φάση για να κάτσει στον "ηλεκτρικό πάγκο" να είναι ο Αντρέ Βίλας-Μπόας!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, ο Πορτογάλος τεχνικός είναι αρεστός σε αρκετά μέλη της "κόκκινης διοίκησης καθώς θεωρούν -παρά το ανεπιτυχές πέρασμά του από την Τσέλσι- πως συγκεντρώνει αρκετά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει ένας τεχνικός για τη Λίβερπουλ που οραματίζονται.

Από την πλευρά του ο Βίλας-Μπόας απάντησε θετικά στην πρόκληση της Λίβερπουλ να συζητήσουν για το ενδεχόμενο συνεργασίας, με το Espn να υποστηρίζει πως το ραντεβού ενδέχεται να γίνει ακόμα και μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πως περάσαν τα χρόνια...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πως περάσαν τα χρόνια...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ