2017-01-24 18:40:13
Φωτογραφία για Σίριαλ δίχως τέλος για το νέο μαχητικό α/φος της Ινδονησίας!
Ακόμα δεν έχουν αποφασίσει οι Ινδονήσιοι ποια θα είναι η επιλογή τους για νέο μαχητικό, έχοντας «βάλει στην άκρη» συνολικά 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια, με τα οποία θέλουν να προμηθευτούν 16 μαχητικά.

Αυτό προκύπτει από τις δηλώσεις του νέου αρχηγού της ινδονησιακής Αεροπορίας, αν και πολλοί περίμεναν να κλείσει η συμφωνία για οχτώ ρωσικής κατασκευής Sukhoi Su-35 Flanker-E για το οποίο διεξάγονταν – για μια ακόμη φορά – συζητήσεις τον περασμένο Δεκέμβριο. Έχει διαφορετικές απόψεις ο νέος αρχηγός;

Τα αεροσκάφη τα θέλουν οι Ινδονήσιοι για να αντικαταστήσουν τα F-5E Tiger II και όσο παραμένει ανοιχτή η διαδικασία, τόσο μένει ανοικτή η πόρτα για άλλες υποψηφιότητες. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι είναι πολλοί, οι Σουηδοί με το Saab JAS-39E/F, η Lockheed Martin με το F-16V, οι «άλλοι» Ρώσοι με το Mikoyan MiG-35.

Επίσης, η κοινοπραξία του Eurofighter προσφέρει το δικό της EF-2000 Typhoon. Ωστόσο, δεδομένου του ποσού που έχει προϋπολογιστεί, μόνο εάν προμηθεύονταν μεταχειρισμένα Typhoon (πιθανοί προμηθευτές οι Ισπανοί και οι Ιταλοί) θα επαρκούσε το ποσό. Στη φωτογραφία ένα F-16V το οποίο επελέγη, καθώς η ινδονησιακή Αεροπορία επιχειρεί τον τύπο και θα μπορούσε να κάνει την έκπληξη.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ