2012-05-20 11:06:04
Φωτογραφία για Το «ταβάνι» για Ζεσουάλδο
Τη νέα εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το θέμα παραμονής του Ζεσουάλδο Φερέιρα, με το συμβόλαιο που θα του προσφέρουν οι «πράσινοι» να μην ξεπερνάει τις 500.000 ευρώ.

Δημήτρης Γόντικας και Γιάννης Αλαφούζος στηρίζουν τον Πορτογάλο τεχνικό και γι΄ αυτό τον θέλουν στο τιμόνι της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ωστόσο λόγω των περικοπών που θα γίνουν στον «πράσινο» προϋπολογισμό, το συμβόλαιο του Φερέιρα δεν θα φτάνει σε καμία περίπτωση το προηγούμενο (850.000 ευρώ) κάτι που σημαίνει πως είναι στο χέρι του κόουτς το αν θα παραμείνει, τη στιγμή που ο ίδιος είχε πει πως δεν θα έχει πρόβλημα να πει το «ναι» σε μία... λογική μείωση.

Το Τριφύλλι σκοπεύει να του προτίνει ένα συμβόλαιο κοντά στις 500.000 ευρώ και αν είναι στην «λογική» του Φερέιρα, αυτό μόνο ο Πορτογάλος το ξέρει και θα ξεκαθαριστεί σε μεγάλο βαθμό την ερχόμενη εβδομάδα. Πάντως, στον Παναθηναϊκό σκέφτονται να πλαισιώσουν στο συμβόλαιο και μπόνους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά και της εισόδου στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

πηγή: www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ