2012-05-20 13:04:39
Φωτογραφία για Τσίπρας: Χυδαία επιχείρηση προπαγάνδας κατά του ΣΥΡΙΖΑ....!!!
Για «χυδαία επιχείρηση προπαγάνδας» που έχει ενιαίο κέντρο ενορχήστρωσης και στόχο το ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην κεντρική πολιτική επιτροπή του Συνασπισμού.

«Οι τοποτηρητές της τρόικας, αυτοί οι ακούραστοι καταστροφολόγοι και εκβιαστές στήνουν την... . επιχείρηση ''συκοφαντήστε τον ΣΥΡΙΖΑ, τρομοκρατήστε τον λαό''», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αντί, όπως είπε, για επί της ουσίας απαντήσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις συλλογικές συμβάσεις και τη μετενέργεια, αλλά και τις τράπεζες, ο ΣΥΡΙΖΑ «δέχεται κάθε λογής επιθέσεις και διαστρεβλώσεις» στις θέσεις και στις προτάσεις του.

Υποστήριξε επίσης ότι «επιχειρούν με όλες τις δυνάμεις τους συντεταγμένες, να βάλουν για πολλοστή φορά το τρομοκρατικό δίλημμα στον λαό ''Μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ'', ''Ευρώ ή δραχμή''» και τόνισε ότι οι εκλογές στις 17 Ιουνίου θα είναι ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την κατάργηση του Μνημονίου.

«Τους απαντάμε ακόμα και σε αυτό τους το πλαστό δίλημμα, μέσα στο δικό τους γήπεδο. Η επιστροφή στη δραχμή και μάλιστα αφού θα έχει γονατίσει και εξαθλιωθεί εντελώς ο λαός μας, είναι δικό τους σχέδιο. Είναι το τελευταίο μέρος του σχεδίου που έχει το μνημόνιο και η δανειακή σύμβαση, που ΠΑΣΟΚ και ΝΔ υπηρετούν πιστά...Στο τέρμα των μνημονίων, αν συνεχιστούν απρόσκοπτα, βρίσκεται η χρεοκοπία και η επιστροφή στην δραχμή», τόνισε.

Πηγή / naftemporiki.gr 
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
5,9 R σεισμός στην Ιταλία
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
5,9 R σεισμός στην Ιταλία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ