2012-05-25 14:23:03
Φωτογραφία για ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ ΓΙΑ ΟΔΥΣΣΕΑ ΒΛΑΧΟΔΗΜΟ...
Ο Ολυμπιακός έχει δείξει από καιρό ενδιαφέρον για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο αλλά είναι μία εξαιρετικά δύσκολη περίπτωση.

Οι ερυθρόλευκοι θέλουν μετά τον Παναγιώτη να αποκτήσουν και τον αδερφό του, τον 18χρονο τερματοφύλακα που αγωνίζεται στη Στουτγκάρδη, μόνο που αυτή η επιθυμία σκαλώνει σε μεγάλα εμπόδια.

Η γερμανική ομάδα πιστεύει πάρα πολύ στις δυνατότητες του νεαρού γκολκίπερ και σκοπεύει να τον αξιοποιήσει για τα επόμενα χρόνια, θεωρώντας πως έχει στα χέρια της ένα θησαυρό για τα δοκάρια.

Η πρόθεση των Γερμανών είναι γνωστή στον Ολυμπιακό και από καιρό έχει σχολιαστεί ότι είναι πολύ δύσκολο να γίνει μια τέτοια κίνηση. Παρότι πλέον οι σχέσεις του Ολυμπιακού με την οικογένεια Βλαχοδήμου είναι πολύ στενέ,ς με την πρόσφατη μεταγραφή του άσου της Ξάνθης.

Για τον Παναγιώτη Βλαχοδήμο, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε εξ αρχής άριστη άποψη, όπως μετέφερε στον παίκτη στη συνάντηση που είχαν μετά τις υπογραφές. «Πιστεύουμε πολύ στην αξία σου, με δουλειά μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά. Από την πρώτη στιγμή που σε είδα να παίζεις ήθελα να έρθεις στον Ολυμπιακό, άλλωστε είναι καλύτερο αυτοί που μας νικάνε να είναι μαζί μας και όχι αντίπαλοι!», είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ολυμπιακού στον 20χρονο άσο που υποσχέθηκε ότι θα κάνει τα πάντα για να δικαιώσει τις προσδοκίες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το Σύστημα της ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το Σύστημα της ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ