2012-05-27 23:59:06
Φωτογραφία για Έσφαξε 77 άτομα και ζήτησε από τους αστυνομικούς τσιρότο για το δάχτυλό του!
Με οργή, φωνές και κατάρες αντέδρασαν οι συγγενείς των 77 θυμάτων του Άντερς Μπρέιβικ όταν κατά τη διάρκεια της δίκης για το φονικό που σκόρπισε στο Όσλο και το νησί Ουτόγια αποκαλύφθηκε πως την ώρα της σύλληψής του ζήτησε από τους αστυνομικούς ένα τσιρότο για ένα μικρό κόψιμο στο δάχτυλό του.

Ο στυγερός δολοφόνος Άντερς Μπρέιβικ εξόργισε το δικαστήριο όταν επιβεβαίωσε πως κατά τη διάρκεια της σύλληψής του κι ενώ μπροστά του κείτονταν νεκροί 69 νέοι άνθρωποι τους οποίους είχε ο ίδιος εκτελέσει, ζήτησε να περιποιηθούν το ελαφρύ τραύμα στο χέρι του.

Ο μακελάρης που έστειλε στον τάφο 77 άτομα συνολικά, στις 22 Ιουλίου (αρχικά τοποθετώντας βόμβα σε αυτοκίνητο στο Όσλο κι έπειτα πυροβολώντας φοιτητές σε καμπ του νησιού Ουτόγια) είπε σε αυστηρό ύφος στον αστυνομικό Χάβαρντ Γκάσμπακ: «Σου ζήτησα να βρεις ένα τσιρότο κι ακόμα περιμένω» «Κοίτα γύρω σου, νεκροί και τραυματίες παντού!» του απάντησε ο αστυνομικός για να εισπράξει το παγωμένο βλέμμα του δολοφόνου ο οποίος αργότερα κατά την ώρα της φωτογράφισής του στα κεντρικά της αστυνομίας πόζαρε σαν bodybuilder!


«Αρχικά αρνιόταν να φωτογραφηθεί αλλά άλλαξε γνώμη όταν του βγάλαμε την γελοία στολή κι έμεινεμε το εσώρουχο. Έδειχνε να το διασκεδάζει», κατέθεσε αστυνομικός.

Ο Άντριαν Πρέικον, ο οποίος ήταν με τους φίλους του στο Ουτόγια αλλά ο Μπρέιβικ δεν τον εκτέλεσε επειδή «του φάνηκε ακροδεξιός», δήλωσε στο δικαστήριο πως ο μακελάρης ούρλιαζε «θα σας σκοτώσω όλους, θα σας θάψω όλους», ενώ πυροβολούσε.

Το μεγάλο δίλημμα αυτή τη στιγμή για τον πρόεδρο του δικαστηρίου και τους άλλους τέσσερις δικαστές είναι εάν θα πρέπει ο Μπρέιβικ να μπει στην φυλακή ή σε ψυχιατρική κλινική με τον ίδιο να προτιμά ακόμα και τη θανατική ποινή από το ψυχιατρείο...

www.iefimerida.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ