2012-06-01 15:20:52
Φωτογραφία για ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΑΛΛΑ...
Ο Ολυμπιακός έχει μεν το πλεονέκτημα της έδρας, αλλά ταυτόχρονα και την πίεση για να βάλει τέλος σε μία ανομβρία πρωταθλημάτων για 15 χρόνια, κάτι που μπορεί να δώσει το ψυχολογικό πλεονέκτημα στον Παναθηναϊκό, όπως δήλωσε ο Νίκος Οικονόμου στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει πολύ πιο εύκολα από ό,τι ο Παναθηναϊκός στα εντός έδρας ματς», τόνισε ο παλαίμαχος άσος των δύο «αιωνίων» και πρόσθεσε:

«Το ψυχολογικό προβάδισμα όμως μπορεί να το έχει ο Παναθηναϊκός, γιατί έχουν περάσει 15 χρόνια από την τελευταία φορά που τα κατάφερε ο Ολυμπιακός και πολλοί λένε πως μπορεί και πρέπει να κατακτήσει τον τίτλο, κάτι που μπορεί να φέρει πίεση. Σε τέτοια ματς πρέπει να κερδίσεις και στον χαμένο θα στοιχίσει πολύ. Το παιχνίδι έχει πολύ μεγάλη βαρύτητα, ειδικά για τον Ολυμπιακό που παίζει στο γήπεδό του και περιμένει τόσα χρόνια μια ευκαιρία».

Όσο για το πώς περιμένει να δει τις δύο ομάδες, είπε: «Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να τρέξει, ιδιαίτερα από τη στιγμή που παίζει στην έδρα του. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να ελέγξει το ρυθμό. Μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα ριμπάουντ».


Πού αποδίδει τα αγωνιστικά προβλήματα του φετινού Παναθηναϊκού; «Στον Παναθηναϊκό δεν αντικαταστάθηκαν οι δύο παίκτες που έφυγαν. Ο Φώτσης και ο Νίκολας σούταραν πολύ καλά απέξω και τώρα δεν υπάρχει ο κλασικός σουτέρ που θα ανοίξει τις άμυνες. Δεν είναι τόσο το θέμα ενέργειας, όσο αυτό το πρόβλημα για τον Ολυμπιακό. Επίσης δεν υπάρχουν πολλές λύσεις από τον πάγκο και αρκετοί παίκτες παίζουν πάνω από 30 λεπτά. Κι ένας 20χρονος θα κουραζόταν παίζοντας τόσο χρόνο».

Τέλος, σχολιάζοντας την απόφαση της οικογένειας Γιαννακόπουλου να παραμείνει στην ΚΑΕ, αλλά και το θέμα του συμβολαίου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, είπε: «Λίγοι έχουν προσφέρει σε μία ομάδα όσα η οικογένεια Γιαννακόπουλου στον Παναθηναϊκού. Έχουν πετύχει τα πάντα, αλλά είναι οπαδοί και θα συνεχίσουν να προσφέρουν για να δώσουν κι άλλες χαρές στον κόσμο. Από τη στιγμή που έχουν καταφέρει τόσα με τον Ομπράντοβιτς, είναι φυσιολογικό να θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Με τον καλύτερο πας για τα καλύτερα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ