2012-06-02 18:34:54
Φωτογραφία για Η περίπτωση Σαλπιγγίδη
Ο Ζήσης Βρύζας δήλωσε ξεκάθαρα πώς η ομάδα κάνει τον προγραμματισμό της χωρίς να υπολογίζει στην επένδυση του Σαββίδη από τη στιγμή που ο ομογενής επιχειρηματίας δεν έχει βάλει χρήματα μέσω της αύξησης και αυτό είναι λογικό. Ένα από τα θέματα που ήδη συζητιούνται στα πράσινα sites είναι το ενδεχόμενο της επιστροφής του Σαλπιγγίδη στον Παναθηναϊκό αφού όπως υποστηρίζουν είναι ο διακαής πόθος του Φερέιρα. Πάντως είναι ξεκάθαρο πώς ο Παναθηναϊκός στην παρούσα φάση δεν μπορεί να καταθέσει πρόταση στον ΠΑΟΚ γιατί  δεν έχει τα χρήματα. Σημειώνουν λοιπόν οι ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού πώς αν μείνει ελεύθερος ο Σαλπιγγίδης από τον ΠΑΟΚ, θα κινηθεί η ομάδα για την απόκτηση του.

Υπάρχει όμως περίπτωση ο Σαλπιγγίδης να μείνει ελεύθερος από τον ΠΑΟΚ: Οι πιθανότητες στην παρούσα φάση είναι ελάχιστες ως μηδαμινές και υπάρχει μια αιτιολογία: το Euro. Ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολλά στην παρουσία του Έλληνα επιθετικού στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας αφού τα βλέμματα αρκετών ομάδων από την Ευρώπη θα είναι στραμμένα εκεί
. Αν δηλαδή έρθει μια καλή πρόταση για τον Σαλπιγγίδη από ομάδα του εξωτερικού, -και δεν προχωρήσει η επένδυση Σαββίδη- ο ΠΑΟΚ θα το σκεφτεί σοβαρά. Αν δεν έρθει; Σαφώς και ο Σαλπιγγίδης θα κληθεί από τον Βρύζα σε αναπροσαρμογή του συμβολαίου για να βγει η χρονιά. Ο Σαλπιγγίδης έχει ξεκαθαρίσει ότι είναι ανοικτός σε κάθε συζήτηση. Έτσι ας μην βιάζονται όλοι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Έλληνας επιθετικός θα μείνει ελεύθερος τόσο εύκολα. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο της ομάδας και ο Δικέφαλος θέλει να το εκμεταλλευτεί με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. Αλλά πριν το τέλος των υποχρεώσεων του Σαλπιγγίδη στην Εθνική ότι γράφεται είναι απλά σενάριο και δεν έχει κανένα στοιχείο αλήθειας. 
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΡΥΠΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΓΡΥΠΑΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ