2019-01-09 07:10:41
Φωτογραφία για Δεδομένη θεωρεί την καταδίκη του ο φίρερ της νεοναζιστικής ΧΑ
Δεδομένη θεωρεί την καταδίκη του ο φίρερ της νεοναζιστικής ΧΑ. Δεν καλαμπουρίζουμε, ούτε υπερβάλλουμε. Από τις 19 Σεπτέμβρη του 2018, ο Μιχαλολιάκος άρχισε να μιλάει ανοιχτά για τη

βέβαιη καταδίκη του και να παρομοιάζει τον εαυτό του με τον Σωκράτη και τη δίκη του με τη δίκη του Σωκράτη. Προσπαθώντας δε να τονώσει τον πολύ πεσμένο ηθικό των μελών και στελεχών του νεοναζιστικού μορφώματος, τους λέει πως κι αν καταδικαστούν, θα δικαιωθούν στο μέλλον.

Στις 30 Οκτώβρη του 2018, ο φίρερ έβαλε τον συνήγορό του (και αδελφό του) Π. Μιχαλόλια να κάνει μια δήλωση με την οποία έγλειφε το δικαστήριο που δικάζει την υπόθεση των νεοναζιστών της ΧΑ. Ιδού μικρό απόσπασμα της δήλωσης και της στιχομυθίας του Π. Μιχαλόλια με την πρόεδρο

Πρόεδρος: Εχετε διαπιστώσει, δηλαδή, μέχρι τούδε καμία Π. Μιχαλόλιας: Καμία. Εχουμε δηλώσει απόλυτη εμπιστοσύνη. Δηλώνουμε, ότι έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη να δεχθούμε οποιαδήποτε απόφαση και οποιαδήποτε κρίση του δικού σας δικαστηρίου. Αλλά κανένας υπουργός, κανένας πρόεδρος της Βουλής, κανένας εξωθεσμικός παράγοντας δεν μπορεί να παρεμβαίνει στην διαδικασία.


Οπως έχουμε σημειώσει, αυτή η γλειψιματική δήλωση εντάσσεται στην τακτική του συνηγόρου του φίρερ να χτίσει για τον εντολέα του το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά τις πράξεις (ανθρωποκτονίες, απόπειρες ανθρωποκτονίας κ.ά.) της εγκληματικής οργάνωσής του.

Ο φίρερ δε χάνει ευκαιρία να λέει στους οπαδούς του πως δε θα υποστείλει τη σημαία του αγώνα, ό,τι κι αν συμβεί. Ελεγε πρόσφατα, στις 9 Δεκέμβρη του 2018, στο κλείσιμο της ομιλίας του στο Κιλκίς: «Συναγωνιστές και συναγωνίστριες σας ευχαριστώ θερμά που με τιμήσατε με την παρουσία σας και να δηλώσω, ότι θα είμαι πάντα στο πλευρό σας, ότιδεν πρόκειται να υποχωρήσω, και δεν πρόκειται να υποστείλω τον αγώνα ό,τι και εάν συμβεί. Οτι για εμάς πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα. Πάνω απ’ όλα είναι η Ελλάδα καιό,τι και να γίνει θα κρατήσουμε πιστά την  γαλανόλευκη ψηλά και τα ιστορικά λάβαρα».

Aυτό τα επαναλαμβανόμενο «ό,τι και εάν γίνει», που εμφανίζεται «στο ξεκάρφωτο» σε μια ομιλία, δείχνει ότι ο φίρερ των νεοναζιστών θεωρεί βέβαιη την καταδίκη του. Μετά δε την ολοκλήρωση των Αναγνωστέων Εγγράφων του κατηγορητηρίου και ειδικά του Αναγνωστέου Εγγράφου 327, που περιέχει όλο το ηλεκτρονικό υλικό που κατασχέθηκε στο σπίτι του, φαίνεται πως ζει υπό το άγχος της επερχόμενης καταδίκης του.

Το ακροατήριο που παρακολούθησε την ομιλία του φίρερ στο Κιλκίς ήταν γύρω στα 130 άτομα. Αυτό φαίνεται πως τον εξόργισε, γιατί προφανώς περίμενε περισσότερο κόσμο. Ετσι, σε κάποιο σημείο της ομιλίας του επιτέθηκε στον ελληνικό λαό λέγοντας: «Αλλά θλίβομαι για το κατάντημα του λαού μας, που δεν αφορά όλους εσάς που είστε μέσα στην αίθουσα, που είστε ο ανθός του ελληνικού έθνους που αντιστέκεται». Ανθός του ελληνικού έθνους μερικές δεκάδες απόγονοι των ταγματαλητώντης περιοχής,που συνεργάστηκαν με τους γερμανούς κατακτητές, και των φασιστών της χούντας του 1967!

Θετική ψήφο στη Θάνου από τη ΧΑ!

Στις 19 Δεκέμβρη του 2018, στην Ειδική Μόνιμη Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής συζητήθηκε η κυβερνητική πρόταση για την τοποθέτηση της πρώην προέδρου του Αρείου Πάγου και μέχρι τότε επικεφαλής του Νομικού Γραφείου του πρωθυπουργού, Β. Θάνου, ως προέδρου της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Στη συγκεκριμμένη Επιτροπή το νεοναζιστικό μόρφωμα εκπροσωπεί ο βουλευτής Αϊβατίδης. Δε χρειάζεται να θυμίσουμε ότι κανένας χρυσαυγίτης, είτε βουλευτής είτε στέλεχος, δεν ενεργεί προσωπικά, αλλά εκτελεί εντολές του φίρερ. Ο Αϊβατίδης, λοιπόν, επικαλούμενος το «θετικό του στερεότυπο για τον δικαστή  και τον εισαγγελέα, ότι είναιαμερόληπτος, αντικειμενικός και ανεξάρτητος», έδωσε στη Θάνου τη θετική ψήφοτης ΧΑ.

Είπε ο Αϊβατίδης: «Προξενεί κατάπληξη η επιστολή του κ. Μητσοτάκη στην αρμόδια Επίτροπο Ανταγωνισμού κ. Μαργκρέτε Βεστάγερ. Φοβάμαι ότι μέσω της επιστολής αυτής ο κ. Μητσοτάκης επιχειρεί να υπερακοντίσει την αρμοδιότητα της Επιτροπής μας. Και εάν θεωρηθεί ότι αποτελεί ένα σφάλμα η πρόταση της κυβέρνησης στο πρόσωπο της κ. Θάνου, είναι πολύ μεγαλύτερο σφάλμα η επιστολή αυτή. Διότι αποτελεί όχι απλώς  ένα ψήγμα, ένα δείγμα, μια σοβαρή ένδειξη της διάθεσης  της ΝΔ να εκχωρήσει εθνική κυριαρχία. Διότι εμείς ως ΧΑ, είναι γνωστό κ. πρόεδρε, ότι είμαστε υπέρ του ανεκχώρητου της εθνικής κυριαρχίας σε οποιαδήποτε μορφή και σε όλα τα επίπεδα. Κύριε πρόεδρε, έχοντας υπηρετήσει 16 χρόνια στο υπουργείο Δικαιοσύνης ως ιατροδικαστής και έχοντας διατελέσει πρόεδρος της Ενώσεως Ιατροδικαστών, έχω ένα θετικό στερεότυπο. Αυτό το θετικό στερεότυπο αφορά στο δικαστή και στον εισαγγελέα γενικά. Είναι αμερόληπτος, αντικειμενικός και ανεξάρτητος. Δεν μπορώ αυτό να το παρακάμψω. Θα ψηφίσουμε ως ΧΑ θετικά για την κ. Θάνου και παρών για τους υπολοίπους προτεινόμενους».

H τοποθέτηση του Αϊβατίδη είναι δομημένη με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει αποδεκτή από τους χρυσαυγίτες όλων των διαβαθμίσεων, στελέχη, μέλη και οπαδούς. Γι’ αυτό ξεκίνησε σχολιάζοντας την επιστολή Μητσοτάκη στην Επίτροπο Ανταγωνισμού, χαρακτηρίζοντάς την μεγαλύτερο σφάλμα από την κυβερνητική πρόταση για τη Θάνου, αν αυτή θεωρηθεί σφάλμα, γιατί εκχωρεί εθνική κυριαρχία.Εφτιαξε έτσι ένα ιδεολογικό άλλοθι για να περάσει στη συνέχειαστην προσωπική του θέση, ως ιατροδικαστή, για το ρόλο του δικαστή και του εισαγγελέα. Εχει, λέει, ένα θετικό στερεότυπο (ότι ο δικαστής και ο εισαγγελέας είναι γενικά αμερόληπτος, αντικειμενικός και ανεξάρτητος!), που δεν μπορεί να το παρακάμψει με τίποτα. Παίρνει πάνω του τη θετική ψήφο στη Θάνου (αλλά και τη θέση θέση για το αμερόληπτο, το αντικειμενικό και ανεξάρτητο των δικαστών και εισαγγελέων, γενικά), για να προφυλάξει τον φίρερ Μιχαλολιάκο από την κατακραυγή που αναμενόταν. Να παρουσιάσει τη θετική ψήφο στη Θάνου ως προσωπική πρωτοβουλία του, εν αγνοία του Αρχηγού.

Είναι η γνώριμη τακτική του φίρερ, να βάζει μπροστά στελέχη της ΧΑ (το έκανε και με τον Μπαρμπαρούση) να κάνουν δηλώσεις ή να παίρνουν θέσεις και μετά, αν προκληθεί θύελλα να τους αδειάζει ή και να τους διαγράφει. Ο Αϊβατίδης ψήφισε θετικά για τη Θάνου εκτελώντας εντολή του φίρερ Μιχαλολιάκου. Αποδέκτες του δόγματος του «θετικού στερεότυπου» για το αμερόληπτο, το αντικειμενικό και ανεξάρτητο των δικαστών και εισαγγελέων, γενικά, δεν είναι η Θάνου, αλλά η πρόεδρος, οι εφέτες και οι εισαγγελείς της δίκης της ΧΑ. Η ταύτιση του «θετικού στερεότυπου» του Αϊβατίδη με τη γλειψιματική δήλωση του συνηγόρου Π. Μιχαλόλια κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Είναι εκφάνσεις της ύστατης προσπάθειας του φίρερ και των βουλευτών της ΧΑ να χτίσουν το ελαφρυντικό της ειλικρινούς μεταμέλειας μετά τις εγκληματικές πράξεις του νεοναζιστικού μορφώματος. Κι αν αυτό δεν χτιστεί για όλους τους βουλευτές, να χτιστεί τουλάχιστον για τον φίρερ (η δήλωση Π. Μιχαλόλια έγινε αποκλειστικά γι’ αυτόν).

Και βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο «παλικαράς» Μιχαλολιάκος, στην κατάθεσή του στους ανακριτές την 1η Οκτώβρη του 2013, αποκήρυξε όλη την εγκληματική δράση του νεοναζιστικού μορφώματος της ΧΑ (στο οποίο ό,τι γίνεται γίνεται μετά από δικιές του εντολές) προκειμένου να σώσει το σαρκίο του (δείτε εδώ ολόκληρη την απολογία Μιχαλολιάκου, με την οποία ξεβρακώνεται μόνος του).

Δικαιολόγηση «απ’ έξω»

Στην ιστοσελίδα της ΧΑ δε γράφηκε λέξη για τη θετική ψήφο στην Θάνου, προφανώς για να μην προκληθεί θύελλα στο σκληρό πυρήνα της συμμορίας. Για να είναι καλυμμένος, όμως, ο φίρερ έβαλε τον χρυσαυγίτη Λευτέρη Πανούση να δικαιολογήσει τη θετική ψήφο, μέσα από το προσωπικό του blog (panusis.blogspot.gr), για να εμφανιστούν οι θέσεις του ως προσωπικές.Αν αυτές οι θέσεις δημοσιεύονταν στην ιστοσελίδα της ΧΑ ή του «Εμπρός», θα εκλαμβάνονταν αμέσως ως θέσεις του Μιχαλολιάκου, πράγμα που δεν το ήθελε ο φίρερ (γι’ αυτό, άλλωστε, δεν πήρε θέση για τη θετική ψήφο του Αϊβατίδη).

Στις 20 Δεκέμβρη ανέβασε ο Πανούσης στο blogτου το αβανταδόρικο άρθρο για τη θετική ψήφο της ΧΑ στην Θάνου και στις 4 Γενάρη έσπευσε η ΧΑ, με εντολή Μιχαλολιάκου, φυσικά, να ανεβάσει στην ιστοσελίδα της άρθρο με τίτλο «Πέρα από κάθε όριο η διαστρέβλωση της αλήθειας».

Παραθέτουμε δύο αποσπάσματα από το άρθρο αυτό:

«Ενα προσωπικό άρθρο του Λευτέρη Πανούση που γράφτηκε στο προσωπικό του ιστολόγιο στις 20 Δεκεμβρίου και εκφράζει προσωπικές και μόνο απόψεις διαστρεβλώθηκε και παρουσιάστηκε ως δήθεν άποψη - απάντηση της Χρυσής Αυγής επί του θέματος», γράφουν οι χρυσαυγίτες. Δε γράφουν τίποτα, όμως, για τη θετική ψήφο του μορφώματος, μέσω Αϊβατίδη, στην τοποθέτηση της Θάνου στην Επιτροπή Ανταγωνισμού. Γιατην ταμπακέρα τίποτα!

«Επαναλαμβάνουμε πως ο συγκεκριμένος αρθρογράφος εξέφρασε μία προσωπική άποψη και δεν συνεργάζεται ούτε με την εφημερίδα "Χρυσή Αυγή", ούτε με το "Εμπρός".  Με αυτήν την διαστρέβλωση της αλήθειας όμως επιχειρούν τα συστημικά παπαγαλάκια να παρέμβουν ακόμα μία φορά στην Δικαιοσύνη», γαβγίζουν οι χρυσαυγίτες, λέγοντας για μια ακόμα φορά ψέματα. Γιατί ο Πανούσης συνεργάζεται και με τις δύο φασιστοφυλλάδες.

Για παράδειγμα, στις 11 Νοέμβρη του 2015, δημοσιεύτηκε στην διαδικτυακή έκδοση της «Χρυσής Αυγής» άρθρο του Πανούση, με τίτλο «Βωμοί και οι λαμπηδοφόροι των αρχαίων χρόνων αναβιώνουν στις πορείες του Μαίανδρου και της Ελληνικής σημαίας» (δείτε εδώ).

«Την Κυριακή 1η Νοεμβρίου οι άνθρωποι της Χρυσής Αυγής πενθούσαμετους νεκρούς μας. Τον Γιώργο Φουντούλη και τον Μανο Καπελώνη. Ωστόσο η έννοια του πένθουςγια εμάς τους χρυσαυγίτες έχει και μιαν άλλη διάσταση, απ' αυτή που του δίδουν οι σημερνοί νεοέλληνες, εμποτισμένοι εξ' ολοκλήρου πια, από τα ανόητα στερεότυπα της δυτικής μικροαστικής κουλτούρας»,έγραφε ο Πανούσης.Ο τύποςδεν είναι κάποιος συμπαθών, αλλά βέρος χρυσαυγίτης. Και το λέει με καμάρι. Γι’ αυτό, άλλωστε, το πόνημά του δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του νεοναζιστικού μορφώματος.

Στις 28 Φλεβάρη του 2015, δημοσιεύτηκε στο «Εμπρός» άρθρο του Πανούση με τίτλο «Το γέλιο της Χρυσής Αυγής», κάτω από το οποίο έγραφε: «Αυτό το κειμενάκι μου από πάνου δημοσιεύθηκε στην καλή εφημερίδα Εμπρός που κυκλοφορεί σήμερα, Σάββατο 28-2-2015. Θα βρείτε πολύ δυνατά άρθρα, όπως αυτά που σας δίνω εδώ από κάτου». Στο τέλος του άρθρου ο Πανούσης έγραφε:

«Οσοι/ες διαθέτουν ανοιχτά μυαλά, αξίζει να τη διαβάζουν, κι’ ας μην γουστάρουν εμάς τους Χρυσαυγίτες - ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ»!

Ο Πανούσης, λοιπόν, είναι χρυσαυγίτης, αρθρογραφεί και στη «ΧΑ» και στο «Εμπρός», το δε προσωπικό του blog είναι συγκοινωνούν δοχείο με τις επίσημες ναζιστοφυλλάδες. Για παράδειγμα, στις 9 Σεπτέμβρη του 2015, η Χρυσή Αυγή δημοσίευσε στην ηλεκτρονική της έκδοση συνέντευξη που έδωσε η Δημοπούλου (γυναίκα του Παππά και διευθύντρια του «Εμπρός») στον Πανούση και είχε ανέβει μια μέρα πριν στο blogτου. Η ναζιστική ιστοσελίδα δημοσίευσε απόσπασμα της συνέντευξης και στη συνέχεια παρέπεμψε στο blogτου Πανούση, ωθώντας τους χρυσαυγίτες να το παρακολουθούν ως δικό τους blog (δείτε εδώ).

Οπως φαίνεται από την ιστοσελίδα της ΧΑ, ο Πανούσης έκανε και κοινές εκπομπές με τη Δημοπούλου-Παππά («Η Φωνή της Αλήθειας» 449/4.1.2016 και 497/22.3.2016). Ο Πανούσης, λοιπόν, ούτε άσχετος ούτε περαστικός είναι, ούτε απλό μέλος της ΧΑ. Είναι στελεχάρα του νεοναζιστικού μορφώματος σε έναν πολύ σημαντικό τομέα, τον τομέα της ιδεολογίας και της προπαγάνδας. Απλά, βόλευε τον φίρερ να παρουσιάσει το άρθρο του Πανούση ως προσωπικό. Γιατί αυτό το άρθρο είναι δομημένο έτσι που από τη μια να εκτονώσει τις διαμαρτυρίες των χρυσαυγιτών και από την άλλη να πείσει ότι η θετική ψήφος στη Θάνου ήταν ένα αναγκαίο κακό, προκειμένου να προστατευθούν ο φίρερ και οι βουλευτές της ΧΑ.

Επαναλαμβάνουμε ότι πρόκειται για πάγια τακτική του φίρερ. Τα ίδια δεν έκανε με τον Ρουπακιά; Οταν ο τελευταίος δολοφόνησε τον Παύλο Φύσσα, με κεντρική εντολή όπως έχει πλέον αποδειχτεί, ο φίρερ έλεγε πως έδρασε προσωπικά και για λόγους… ποδοσφαιρικής αντιδικίας. Για να αποδειχτεί γρήγορα ότι ο Ρουπακιάς δεν ήταν συμπαθών ή απλό μέλος, αλλά στέλεχος της νεοναζιστικής συμμορίας.

Ο Πανούσης, προκειμένου να ενισχύσει τη θέση του φίρερ ότι με το άρθρο του εξέφρασε την προσωπική του θέση, ισχυρίζεται ψευδώς ότι δεν υπήρξε καν μέλος της ΧΑ (αυτός που καμάρωνε ως χρυσαυγίτης)! Στην αρχή του άρθρου «τα χώνει» στην ηγεσία της ΧΑ για τη θετική ψήφο στη Θάνου, με προφανή σκοπό να κατευνάσει τις διαμαρτυρίες του σκληρού πυρήνα και των ψηφοφόρων της ΧΑ. Στη συνέχεια, όμως, κάνει στροφή 180 μοιρών, υπερασπίζεται τη θετική ψήφο στη Θάνου και «τα χώνει» σε αυτούς που διαμαρτύρονται, ψέγοντάς τους με το ερώτημα, πού ήσασταν «όταν ήρθαν και περάσανε χειροπέδες στον κ. Μιχαλολιάκο, στον κ. Κασιδιάρη, στον κ. Παππά και σε όλα τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής;».

Γράφει ο Πανούσης: «Προτού όμως βιαστείτε να ρίξετε το ανάθεμα στον Λαϊκό Σύνδεσμο και στην ηγεσία του, έχω να σας πω δυο κουβεντες. Ζυγισμένες, σταράτες και σέρτικες, χωρίς διπλολαλιές και στρεψοδικίες...Σε όλες τις ευνομούμενες χώρες του κόσμου, οι άνθρωποι που κατηγορούνται για κάποιο βαρύ αδίκημα, έχουν από τον ίδιο τον νόμο το δικαίωμα, να πουν οτιδήποτε πιστεύουν ότι θα ελαφρύνει τη θέση τους. Γι’ αυτό και οι κατηγορούμενοι δεν τιμωρούνται, ακόμα και αν αποδειχτεί ότι είπαν κάποιο ψέμα ή ότι απέκρυψαν στοιχεία που θα τους επιβαρύνανε. Και όλοι μας ξέρουμε ότι η ηγεσία της Χρυσής Αυγής, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, είναι κατηγορούμενη για σοβαρότατο "αδίκημα", που σηκώνει μέχρι και 20 χρόνια φυλάκιση [εγκληματική οργάνωση].

Και έρχομαι τώρα εγώ και σας ερωτώ, να μου απαντήσετε με το χέρι στην καρδιά... Αν εσάς σας είχαν τυλίξει στο σιδηρό πλέγμα μιας τέτοιας κατηγορίας, με όλη τη δικαστική εξουσία να βρίσκεται στο στόχαστρο αδίστακτων καθεστωτικών συμμοριτών, με τα γνωστά τηλεφωνήματα προς "παναθηναϊκάκηδες", με τους Ρουβίκωνες και τους Κουφοντίνες να σουλατσάρουν έξω από τα δικαστικά μεγαρα γιομάτοι απειλές και θάνατο, με ένα κράτος ολοσχερώς ελεγχόμενο από συμμορίες πρακτόρων και εντολοδόχων των παγκόσμιων νονών, με τα πάντα όλα εναντίον σας, δημοσιογράφους, παπαγαλάκια, μπάτσους, αντιτρομοκρατικές, φονιάδες και μισθοδοτούμενους δημίους, μέχρι και την κ. Μποφίλιου που λέει ο λόγος, τι θα κάνατε;

Λοιπόν; Πόσο ήρωες θα είσαστε, όταν θα ξέρατε ότι ο δικαστής, ο μπάτσος, ο μάρτυρας κατηγορίας, ο κουκουλοφόρος, ο ρουφιάνος, ακόμα-ακόμα και ο απλός πολίτης που χειραγωγείται από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, ετοιμάζεται να σας κατακρεουργήσει; Θα κάματε τη χάρη στην όποια αρχιδικαστίνα Θάνου, να την ψηφίσετε για πρόεδρο όπου αυτή γούσταρε [ακόμα και του Ολυμπιακού, που λέει ο λόγος] για να μη έρθετε σε συγκρουση με το δικαστικο κατεστημενο, που [κακά τα ψέμματα] ακούει για Τσίπρες, Κουφοντίνες και Ρουβίκωνες και κατουριέται απάνω του; Οταν μάλιστα από αυτά τα δικαστικά, παραδικαστικά, επιδικαστικά και καταδικαστικά κογκλάβια, κρεμόταν η ζωή σας;

Ερωτώ... Και μην βγείτε τώρα να μου πείτε πως εσείς θα κρατούσατε ψηλά τη σημαία και θα δίνατε και τη ζωη σας ακόμα για τις ιδέες σας.

Διότι θα σας απαντήσω ορθά-κοφτά - τότε γιατί δεν τη δώσατε, όταν ήρθαν και περάσανε χειροπέδες στον κ. Μιχαλολιάκο, στον κ. Κασιδιάρη, στον κ. Παππά και σε όλα τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής; Ή μήπως αμφιβάλλετε ότι, αν απόξω από τη ΓΑΔΑ, τότε που τους έφερναν σιδηροδέσμιους, υπήρχαν 100.000 εθνικιστές [από τις 500.000 που είχαν ψηφίσει τη Χρυσή Αυγή] θα τολμούσε ο καθε Σαμαράς να παίρνει τηλέφωνα στους "παναθηναϊκάκηδες";

Λοιπόν, καλοί μου ήρωες εθνικιστές και πατριώτες; Πού είμαστε, τότε; Διότι αν εμείς είμαστε απόντες, πώς έχουμε μούτρα να βγαίνουμε και να κατηγορούμε ανθρώπους, που αγωνίζονται [και ελίσσονται, αν θέλετε] για την ελευθερία τους και τις ζωές τους; Ο αναμάρτητος από εμάς, ας ρίξει πρώτος την πέτρα Κι ύστερα, δεν κατάλαβα... Από πού και ως πού θα ψέξουμε τους βουλευτές και τα ηγετικά στελέχη της Χρυσής Αυγής, επειδή κάνουν κάποιους ελιγμούς [έστω και εντελώς αχώνευτους για έναν εθνοσοσιαλιστή] προκειμένου να αποφύγουν αυτή τη στιγμή θανάσιμες συγκρούσεις, με το πανίσχυρο δικαστικό κύκλωμα; Πολιτικοί δεν είναι; Ξέρετε εσείς να ασκήθηκε ποτέ πολιτική με τον σταυρό στο χέρι; Εδώ κοτζάμ Χίτλερ συνεργάστηκε με Εβραίους μεγιστάνες του πλούτου, προκειμένου να μην τον εξαφανίσουν, όταν ακόμα τον κυνηγούσαν για "κινήματα σε μπυραρίες" και τέτοια. Μαλάκες είναι οι χρυσαυγίτες να βάνουν το κεφαλάκι τους στο στόμα του λύκου;

Και σας τα λέγω αυτά εγώ, που δεν είμαι ούτε πολιτικός ούτε κομματικό στέλεχος, ούτε καν κομματικό μέλος και που δεν θα ήθελα ποτέ μου να είμαι. Ωστόσο, το ξεκαθαρίζω με πάσαν ειλικρίνειαν. Αν ήμουν στη θέση αυτωνών που με τόση ευκολία τους κατηγορείτε για συμβιβασμούς με το καθεστώς, τα ίδια θα έκαμα. Και θα ψήφιζα, όχι την κ. Θανου αλλά και τον διάβολο αν χρειαζόταν για να παραμείνω ζωντανός στην πολιτική σκηνή. Κι ας μην με λέγανε ήρωα...

Γιατί κακά τα ψέμματα αδέρφια μου Ελληνες... Προκειμένου να μην σβηστούνε οι ήρωές μας [όπως ο Παύλος Μελάς] και οι μνήμες μας απο τα σχολικά μας βιβλία και τη συλλογική μας μνήμη, πρέπει κάποιοι σαν τους "κατηγορούμενους" χρυσαυγίτες να παραμείνουν ζωντανοί, στο προσκήνιο της πολιτικής μας ιστορίας. Κι αν χρειαστεί, ας ψηφίσουνε και την Τασία για το επόμενο Greece's top model. Οι πόλεμοι [και όχι μόνον οι μάχες] κερδίζονται ενίοτε με την πονηριά. Ειδικά όταν ο αντίπαλος φαίνεται να κατέχει όλα τα όπλα. Και οι νοούντες, ας νοήσουν...

Πού είμαστε τότε, ρε παιδιά; Γιατί δεν βλέπω εκατό χιλιάδες ελληνόψυχους ήρωες στα δικαστήρια της Ευελπίδων, να διαμαρτύρονται για την κατάφωρη αδικία κατά των ηγετικών στελεχών της Χρυσής Αυγής... Ε λοιπόν, ο αναμάρτητος ας ρίξει πρώτος την πέτρα. Οχι εγώ, πάντως...».

Δε νομίζουμε ότι μένει η παραμικρή αμφιβολία για το ότι ο «ανεξάρτητος» Λευτέρης Πανούσης ανέλαβε να υπερασπιστεί τη θετική ψήφο της ΧΑ στην Θάνου και να «εκλαϊκεύσει» τη σχετική επιχειρηματολογία, καθ’ υπαγόρευση του φίρερ Μιχαλολιάκου.

eksegersi.gr
_
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ