2019-04-03 19:44:03
Φωτογραφία για Αναλυτές: Το iPhone με υποστήριξη 5G θα κυκλοφορήσει πολυ αργότερα από το 2020
Οι ειδικοί της αναλυτικής υπηρεσίας UBS αμφιβάλλουν ότι η Apple θα ξεκινήσει την κατασκευή με ένα iPhone με υποστήριξη 5G έως το 2020. 

Ο Timothy Arcuri, ένας από τους αναλυτές της UBS, δημοσίευσε μια έκθεση που αναφέρει ότι η Apple είναι απίθανο να ξεκινήσει ένα iPhone με υποστήριξη για το κυψελοειδές δίκτυο πέμπτης γενιάς πριν από το 2020. Ένα εμπόδιο είναι η συνεχιζόμενη διαφορά μεταξύ της Apple και της Qualcomm. Η Qualcomm ήταν βασικός προμηθευτής των τσιπ για το iPhone. Δεδομένου ότι η Qualcomm κατηγορεί την Apple για παράβαση διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας, η εταιρεία δεν θα παράσχει στην Apple τις απαραίτητες λεπτομέρειες. Η Intel μπορεί να πάρει τη θέση της, αλλά η συνεργασία με αυτή την εταιρεία δεν θα λύσει όλα τα προβλήματα της Apple σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Το κύριο πρόβλημα της Intel, σύμφωνα με τον αναλυτή, είναι ότι αυτή η εταιρεία δεν θα έχει το χρόνο να δημιουργήσει ένα τσιπ 5G μέχρι το 2020. Μια εναλλακτική λύση μετά την Intel θα μπορούσε να είναι η MediaTek, με την οποία συνεργάζεται με την Samsung. Ωστόσο, οι λεπτομέρειες της δεν πληρούν τα πρότυπα της Apple, γεγονός που θέτει εκτός τη συνεργασία των δύο εταιρειών.

Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες πως η Apple σχεδιάζει να κυκλοφορήσει ένα iPhone με υποστήριξη 5G μέχρι το 2020 και δημοσιεύθηκαν από δημοσιογράφους του Bloomberg τον Δεκέμβριο του 2018 .
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ