2012-06-14 01:15:02
Φωτογραφία για Λήστεψαν και εκτέλεσαν με πέντε σφαίρες 52χρονο φαρμακοποιό πατέρα 2 κοριτσιών στου Ρέντη!!
Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι στην περιοχή του Ρέντη. Δύο δράστες εκτέλεσαν εν ψυχρώ έναν 53χρονο, φαρμακοποιό στο επάγγελμα για να τον ληστέψουν.

Ήταν η δεύτερη φορά που τον λήστευαν μέσα σε 1, 5 μήνα.

Ο Σπύρος Πουκαμισάς ήταν δραστήριο μέλος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Πειραιά και είχε συμμετάσχει στις πρόσφατες κινητοποίησεις των φαρμακοποιών. Ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο κοριτσιών Το φαρμακείο του άτυχου άνδρα ήταν στην περιοχή.

Άνθρωπος, χαμηλών τόνων, πράος και οικογενειάρχης ήταν ο 53χρονος σύμφωνα με συναδέλφους του.​

Σύμφωνα με πληροφορίες ήθελαν να του πάρουν την τσάντα του, εκείνος αντιστάθηκε, φώναξε ΒΟΗΘΕΙΑ..ΟΧΙ ΠΑΛΙ... και τα κτήνη τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ... Ήταν η δεύτερη φορά που τον λήστευαν μέσα σε 1, 5 μήνα. Την πρώτη φορά του είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι του στην Καλλίπολη.

Η αδερφή του θύματος έφτασε στο σημείο της δολοφονίας σε κατάσταση σοκ
. Την ίδια ώρα, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών που παραμένουν άφαντοι. Σύμφωνα πάντως με αυτόπτες μάρτυρες, ο ένας από τους δύο κακοποιούς, σήκωσε το όπλο και εκτέλεσε τον άτυχο άνδρα, ενώ ο συνεργός του τον περίμενε λίγα μέτρα πιο κάτω, μέσα σε ένα κίτρινο αυτοκίνητο, με το οποίο και διέφυγαν.

Τραγική ειρωνία πάντως αποτελεί το γεγονός ότι στην ίδια συμβολή οδών στου Ρέντη είχαν χάσει τη ζωή τους τον Μάρτιο του 2011 δύο νεαροί ειδικοί φρουροί που καταδίωκαν συμμορία με καλάσνικοφ. Δυστυχώς, η μοίρα συνέδεσε με μια ακόμα τραγική σύμπτωση τον άτυχο φαρμακοποιό, ο οποίος είχε δεχθεί μαχαιριά στο χέρι από ληστές πριν ένα μήνα γιατί αντιστάθηκε και πάλι να δώσει την τσάντα του στους κακοποιούς.

«Συγκλονισμένος από την άνανδρη δολοφονία» του 52χρονου συναδέλφου του δήλωσε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, Θ. Αμπατζόγλου. «Ο φαρμακευτικός κόσμος θρηνεί σήμερα έναν αγωνιστή φαρμακοποιό και έναν εξαίρετο οικογενειάρχη», ανέφερε ο κ. Αμπατζόγλου, εκφράζοντας παράλληλα τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του άτυχου άνδρα. Ο πρόεδρος του ΠΦΣ ζήτησε τέλος τη σύλληψη και την «παραδειγματική τιμωρία των αδίστακτων δολοφόνων».

"Είμαστε μια κοινωνία σε σήψη και σε απόλυτη διάλυση".. είχε δηλώσει σε παλιότερη κινητοποίηση  του Φαρμακευτικού Συλλόγου το άτυχο θύμα..Το είχε καταλάβει,αλλά δεν μπόρεσε να αποφύγει το μοιραίο..

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
Eglimatikotita
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ