2019-08-22 13:54:59
Φωτογραφία για Στην Θαλασσα μικρό αεροπλάνο – Διασώθηκαν πιλότος και επιβάτης που βιντεοσκοπούσαν
Πιλότος και επιβάτης όχι μόνο βιντεοσκόπησαν τη διάσωσή τους από το βυθιζόμενο

αεροσκάφος, αλλά έπαιρναν selfies και γελούσαν – Για 40 λεπτά περίμεναν να διασωθούν από τις αρχές, ενώ τους τσιμπούσαν οι μέδουσες

Όχι μόνον γλίτωσαν από το αεροπορικό ατύχημα, αλλά κατάφεραν να βιντεοσκοπήσουν τη διάσωσή τους και μάλιστα γελώντας. Ο λόγος για τον πιλότο και την επιβάτη ενός μικρού αεροσκάφους που έπεσε στον ωκεανό, κοντά στην ακτή της Καλιφόρνια. Οι δυο τους διασώθηκαν και βιντεοσκοπούσαν τη σκηνή, περιμένοντας 40 λεπτά να έρθει το λιμενικό, κι ενώ οι μέδουσες τους τσιμπούσαν.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πιλότος του αεροσκάφους, Ντέιβιντ Λες, ηλικίας 34 ετών, βιντεοσκοπούσε με το αδιάβροχο τηλέφωνό του, καθώς προσπαθούσε να κρατηθεί έξω από το νερό, όπως κι η συνεπιβάτης του. Και οι δύο σώθηκαν, χωρίς να έχουν πάθει κάτι.

Ο Λες είπε ότι βρισκόταν στα 3.400 πόδια και έκανε ΄'ο,τι μπορούσε. Δεν μπορούσε να τρέξει τον κινητήρα και τον έριξε στον Ειρηνικό. Όπως είπε, στην αρχή διέσχισαν το νερό για μερικές εκατοντάδες μέτρα. Στη συνέχεια άνοιξαν την πόρτα και βγήκαν στο φτερό.


Έκαναν γρήγορο έλεγχο του τι βρισκόταν στο αεροπλάνο. Ο πιλότος άρπαξε το τηλέφωνό του και τα κλειδιά του αυτοκινήτου. «Ξέραμε ότι είχαμε 20-30 δευτερόλεπτα πριν βυθιστεί», ανέφερε. Το πλοίο βυθίζεται και οι δύο επιζώντες έμειναν στο νερό, μέχρι που τους παρέλαβε το ελικόπτερο. Πάντως, έδειχναν να είναι σε καλή διάθεση, να γελούν και να τραβούν selfies πριν τη διάσωσή τους.

Ο Λες είναι επαγγελματίας σκιέρ και έμπειρος πιλότος, ενώ διευθύνει μια επιχείρηση ρούχων. «Παγώσαμε πολύ σύντομα. Σχεδόν περίπου μετά από 20 λεπτά, άρχισα να παγώνω. Υπήρχαν παντού μέδουσες και φάλαινες», αναφέρει.

Οι επιζώντες παρέμειναν στο φτερό για όσο μπορούσαν. Το αεροπλάνο βυθίστηκε κι αυτοί παρέμεναν στο νερό, μέχρι που διασώθηκαν από τις αρχές.
anatakti
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ