2019-08-22 14:00:19
Φωτογραφία για Συναγερμός στην ΕΠΣΔ, κλείνει τις «κερκόπορτες» του στοιχήματος
Συναγερμό σήμανε στην ΕΠΣΔ η εμφάνιση του προγραμματισμένου για σήμερα και τελικά ματαιωθέντος φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη Αρχαγγέλου και τη Ρόδο, σε κουπόνι στοιχηματικής εταιρείας.

Προκειμένου να προστατέψουν τα τοπικά πρωταθλήματα κρατώντας κλειστές τις «κερκόπορτες», ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν, σε πρώτη φάση να μην ορίζουν διαιτητές σε φιλικούς αγώνες προετοιμασίας που χρησιμοποιούνται από τις στοιχηματικές, ενώ όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θα αναβάλλεται χωρίς δεύτερη κουβέντα επίσημο παιχνίδι των τοπικών πρωταθλημάτων που θα γίνεται αντικείμενο στοιχηματισμού.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας:

Με αφορμή τον φιλικό αγώνα «ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΓΓΕΛΛΟΥ- ΑΣ ΡΟΔΟΣ», το οποίο εμφανίσθηκε σε πλατφόρμα στοιχηματικής εταιρείας, η Ε.Ε. της ΕΠΣΔ, αποφάσισε εφεξής σε αντίστοιχες περιπτώσεις, να μην ορίζονται Διαιτητές από την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΔ, σε φιλικούς αγώνες που συμμετέχουν ερασιτεχνικά σωματεία της δύναμης της και σε επίσημους αγώνες των τοπικών Πρωταθλημάτων, τα παιχνίδια να αναβάλλονται.
fmtop
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ