2020-02-01 21:15:26
Φωτογραφία για «Διασταυρούμενα πυρά» Καμπουράκη – Χατζηδιάκου για πανηγύρια, τσίπουρα και… selfies!
Σκληρές εκφράσεις (αν και όχι σε πολύ υψηλούς τόνους) αντάλλαξαν κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου, ο δήμαρχος Ρόδου κ. Αντώνης Καμπουράκης με τον προκάτοχό του, τέως δήμαρχο κ. Φώτη Χατζηδιάκο στο πλαίσιο της αντιπαράθεσης που σημειώθηκε με αφορμή την ενημέρωση για τις εξελίξεις στην υπόθεση του έργου των φωτιστικών λαμπτήρων LED.

«Δεν ξέρω αν πρέπει να είναι ευχαριστημένος ο επικεφαλής της μειοψηφίας διότι δεν παραδέχεται ότι τα πράγματα έχουν γίνει τόσο… χάλια με τις δικές του επιλογές αλλά αναζητεί χωρίς ελπίδα μια ευκαιρία να φορτώσει τα δικά του λάθη στους επόμενους.

Με χαρακτηρίζει εμμονικό και δεν παραδέχεται τα λάθη του. Ούτε κουβέντα επί της σύμβασης! Οι δικές του πρακτικές, απαντήθηκαν στην κάλπη!

Στις τεχνικές υπηρεσίες δεν έχω πάει… Δεν μ αρέσει αυτή η πείρα που έχετε εσείς. Εγώ δεν είμαι δήμαρχος ούτε για πανηγύρια ούτε για τσίπουρα! Εγώ δουλεύω παραγωγικά! Εσείς βγάζετε και σέλφι!


Εγώ δεν έχω ούτε facebook προσωπικό! Θα περίμενα εάν όχι μία συγγνώμη την δυνατότητα να κάνει λάθος. Ακόμη και ο Πάπας εν ζωή παραδέχτηκε το λάθος του και παραιτήθηκε! Και μου λέτε ότι είμαι ‘εμμονικός’… Πρέπει να υπερασπίσουμε την αξιοπρέπεια αυτής της πόλης».

Ανταπαντώντας (όχι σε υψηλούς τόνους) ο κ. Χατζηδιάκος ανέφερε: «Διευκρινίζω ότι δεν είμαστε αρμόδιοι να κρίνουμε αν η σύμβαση εκτελείται σωστά ή όχι. Εάν ήμουν δήμαρχος για τα πανηγύρια και για τα τσίπουρα, έπρεπε να είμαι με τον κόσμο!

Εσείς μάθατε τα πανηγύρια και τα τσίπουρα όταν ήσασταν υποψήφιος! Όμως εγώ δούλευα από το πρωί μέχρι τα ξημερώματα και δεν ερχόμουνα μεσημέρι στον Δήμο! Είστε ανεπαρκής κύριε Καμπουράκη!»

Η αντιπαράθεση των δύο ανδρών ήταν -προφανώς- η πρώτη ‘γεύση’ για ό,τι αναμένουμε να επακολουθήσει και για άλλα ζητήματα πέραν του φωτισμού… 
theviewer
parapona-rodou
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ