2023-02-07 21:48:49
Φωτογραφία για Από ένα σκουπίδι σε ένα πολύ ξεχωριστό μεταλλικό κηροπήγιο
Η φαντασία είναι αναμφισβήτητα το κύριο ...υλικό για πολλές από τις DIY - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ που αξιοποιούν ανακυκλώσιμα ή άχρηστα υλικά για την δημιουργία διακοσμητικών αντικειμένων. Η συγκεκριμένη κατασκευή από το instagram profile  skogmesterboligen είναι ένα τέτοιο παράδειγμα για το πως ένα πραγματικό σκουπίδι, όπως οι θήκες από χρησιμοποιημένα ρεσό, μπορούν να μετατραπούν σε πολύ ξεχωριστά μεταλλικά κηροπήγια.

1 Πιέστε τις άκρες κάθε μεταλλικής θήκης προς τα μέσα έτσι που να δημιουργηθεί ένα ρομβοειδές σχήμα που να μοιάζει με φύλλο.

Με ένα βαρύ αντικείμενο ή σφυράκι κουζίνας πιέστε κάθε φύλλο ώστε να γίνει εντελώς επίπεδο. 

Οι θήκες των ρεσό διαθέτουν ελαφρές γραμμώσεις στην πίσω τους όψη, αν όμως θεωρείται πως χρειάζεται αφού ολοκληρώσετε την κατασκευή κάθε φύλλου πιέστε  με ένα κατάλληλο μυτερό αντικείμενο στα ανάλογα σημεία, ώστε πάνω στο αλουμίνιο να δημιουργηθεί η πειστική όψη νεύρων των φυσικών φύλλων.   


2 Με  ψαλίδι χωρίστε το περιμετρικό τμήμα μιας θήκης ρεσό  σε μικρά τμήματα, αφήνοντας ανέπαφο το κυκλικό σημείο στην μέση.

Με πιστόλι σιλικόνης κολλείστε  τα μεταλλικά φύλλα περιμετρικά του κυκλικού σημείου της κομμένης θήκης, επικαλύπτοντας  ελαφρά το ένα με το άλλο και λυγίζοντάς τα ανά σημεία ώστε η κατασκευή να αποκτήσει σχήμα ανοιχτού λουλουδιού. 3 Με μαύρο, μπρονζέ ή χρυσαφί μεταλλικό χρώμα βάψτε τα φύλλα δημιουργώντας στην επιφάνειά τους ανομοιομορφίες, γραμμές κλπ.

Συνδυάστε τις αποχρώσεις στην ίδια κατασκευή ή δημιουργείστε 3-4 κηροπήγια διαφορετικής βασικής απόχρωσης.  

Βάλτε από ένα ρεσό σε διάφανη θήκη σε κάθε κηροπήγιο και τοποθετείστε τα μεμονωμένα σε  ένα μεταλλικό πιατάκι ή όλα μαζί σε έναν αντικέ μεταλλικό δίσκο.

Η τελική τους όψη είναι πραγματικά εξαιρετική! 

Αν δεν  χρησιμοποιείτε ρεσό και δυσκολεύεστε να βρείτε θήκες μπορείτε να προμηθευτείτε άδειες θήκες ρεσό από καταστήματα με υλικά για κατασκευή χειροποίητων κεριών. 
soulouposeto
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ