2023-08-06 09:10:58
Φωτογραφία για Υποψηφιότητες  με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο



Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» και τον Δήμαρχο, Κώστα Λύρο θα είναι ο Γεράσιμος (Μάκης) Τσάμης, αγρότης από το Νεοχώρι, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε: « Συμπορεύομαι και εγώ στη δημοτική παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή για να δώσουμε όλοι μαζί και δίπλα στον Κώστα Λύρο τον αγώνα για ένα ακόμη καλύτερο Νεοχώρι, για ένα καλύτερο Δήμο με ουσιαστική προοπτική ανάπτυξης!

Στο πρόσωπο του Κώστα Λύρο διακρίνω αποφασιστικότητα, τεχνογνωσία, και ειλικρίνεια και αποφάσισα να είμαι υποψήφιος γιατί μοιραζόμαστε κοινό όραμα για τον τόπο μας και τους τρόπους να το κάνουμε πράξη».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»

Υποψήφιος με τη Δημοτική Παράταξη «Δημιουργική Ανατροπή» θα είναι ο Χαράλαμπος Κουκορέμπας, ελεύθερος επαγγελματίας, από τη Σταμνά, ο οποίος σε δήλωση του ανέφερε:

«Μετά την γνωριμία μου με το Δήμαρχο κ. Κώστα Λύρο εκτιμώντας την ειλικρίνεια του, την εργατικότητα την τιμιότητα του και το όραμα του για τον Δήμο, συντάσσομαι μαζί του στις ερχόμενες Δημοτικές εκλογές. Στόχος να εργαστούμε για τη κοινότητα Σταμνάς και να πραγματοποιήσουμε έργα προς όφελος των δημοτών που για διάφορους λόγους δεν έγιναν την προηγούμενη τετραετία. ».

Εκ του Γραφείου Τύπου Συνδυασμού «Δημιουργικής Ανατροπής»
ximeronews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ