2023-08-07 15:40:06
Φωτογραφία για Τριαντάφυλλος σε Πιερίδη: Δεν ξέρω, θα το συζητήσουμε μετά στο καμαρίνι σου ιδιαίτερα
Το βίντεο που ανέβασε στο Instagram ο Αλέξης Παππάς από την έξοδο για φαγητό με τον Τριαντάφυλλο, σχολίασε η πρωινή παρέα της εκπομπής, Καλοκαίρι Yes.

Όπως ανέφερε ο Τριαντάφυλλος, ο Αλέξης Παππάς είναι θετικός στο να επιστρέψει την επόμενη χρονιά στο Survivor. Η Μαριάντα Πιερίδη γύρισε την ερώτηση στον τραγουδιστή, ο οποίος δεν ήταν προετοιμασμένος για on air διάλογο σχετικά με το εδνεχόμενο να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο.

«Θα πήγαινε στο Survivor; Γιατί εγώ δεν είδα μόνο τον Αλέξη Παππά να τρώει μπριζόλες, κι εσύ έτρωγες μπριζόλες…» ρώτησε η Μαριάντα Πιερίδη κοιτάζοντας τον Τριαντάφυλλο, ο οποίος δεν κατάφερε να κρύψει on air την αμηχανία του.

«Δεν ξέρω, θα το συζητήσουμε μετά στο καμαρίνι σου ιδιαίτερα», απάντησε ο Τριαντάφυλλος.

«Έχεις έναν δικό σου τρόπο που σκέφτεσαι που εμένα μου αρέσει. Το βρίσκω πάρα πολύ ωραίο και θα είναι χαμένος ο Ατζούν αν δεν σου κάνει πρόταση σε αυτό το Survivor», πρόσθεσε αργότερα η Μαριάντα Πιερίδη.


Κλείνοντας το θέμα, ο Τριαντάφυλλος απάντησε για τις σχέσεις τους με τον Ατζούν Ιλίτζαλι και την παραγωγή του Survivor: «Δεν έχω κανένα παράπονο. Να ξέρεις, ότι και στο προηγούμενο κάναμε 8 ραντεβού και ήταν να πάω. Δεν έχω κανένα παράπονο από τον κύριο Ατζούν και το Survivor το ίδιο.

Όπως έχω ξαναπεί, για να είμαι και ειλικρινής, το Survivor μου άλλαξε τη ζωή. Δεν μπορώ να είμαι αγνώμων και να λέω κακά πράγματα. Άσχετα, αν σε κάποια στόρι μου, αν εγώ δεν πήγαινα κάποιον μέσα στο παιχνίδι», ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

 

Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ