2012-11-03 11:24:19
Φωτογραφία για «Κλειδί» ο Καζναφέρης
Ο Κώστας Καζναφέρης είναι το «κλειδί» με το οποίο ο Νίκος Πασιαλής θα επιχειρήσει να ξεκλειδώσει την ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει τον Αρη, τη Δευτέρα, κόντρα στη Βέροια. 

Κι αυτό διότι η παρουσία του Αρτινού μέσου δεν είναι σίγουρη, εξαιτίας ενός  προβλήματος στον έσω πλάγιο σύνδεσμο που τον ταλαιπωρεί. Εφόσον  ο παίκτης κατορθώσει να προπονηθεί κανονικά το απόγευμα, τότε θα συμπεριληφθεί στο βασικό πλάνο, ως δεξιός μπακ, στη θέση του τιμωρημένου, Ψυχογιού. 

Σε διαφορετική περίπτωση θα ενεργοποιηθεί  το εναλλακτικό σενάριο. Ποιο είναι αυτό; Η χρησιμοποίηση του Δημήτρη Ασλανίδη στην άμυνα, έχοντας πιο μπροστά του τον Γκέσιο. Θα αλλάξει, δηλαδή, όλη η δεξιά πτέρυγα, κάτι που δεν επιθυμεί σε καμιά περίπτωση το τεχνικό δίδυμο των κιτρίνων. 

Το καλύτερο θα ήταν να παίξει ο Καζναφέρης μπακ, κάνοντας ζευγάρι με τον Γκέσιο, ο οποίος είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο πως θα ξεκινήσει το ματς με τη Βέροια.


Υπ΄ αυτές τις συνθήκες, λοιπόν, η προπόνηση του Σαββάτου είναι κρίσιμη, δεδομένου πως οι κ.κ Πασιαλής και Μπουγιουκλής θα επιχειρήσουν πρόβα ενδεκάδας, ενόψει της αναμέτρησης της Δευτέρας. Προσανατολίζονται να τοποθετήσουν τον Βελλίδη κάτω από τα δοκάρια, τους Παπαζαχαρία (εξέτισε την ποινή του), Πουλίδο στο κέντρο της άμυνας, έχοντας αριστερά τον Μαργαρίτη. «Σκούπα», μπροστά από τα στόπερ ο Κοέλιο, με τους Παπαστεριανό και Οικονομόπουλο στον άξονα και τον Γιαννιώτα αριστερά. 

 Φορ ο Αγκάνθο, ενώ για τη δεξιά πτέρυγα τα δεδομένα τα αναλύσαμε παραπάνω.       

novasports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ