2012-11-29 08:49:15
Φωτογραφία για Το… τρίπτυχο του Βιντιάδη
Το τοπίο στην ΑΕΚ σε ό,τι έχει να κάνει με τον Δημήτρη Βιντιάδη και το… μπάσιμο του στα διοικητικά της ΠΑΕ είναι ακόμα θολό. Ο Έλληνας επιχειρηματίας και οι συνεργάτες του έχουν θέσει ορισμένους όρους έτσι ώστε να πάρουν και την τελική τους απόφαση και αυτοί είναι τρεις! Αγωνιστική ανάκαμψη της Ένωσης, τι θα γίνει με τα χρέη προς το Δημόσιο και με το «κούρεμα» προς τους πιστωτές.

Η βαθμολογική συγκομιδή της ΑΕΚ σαφώς και επηρεάζει τις επαφές του Βιντιάδη με τους διοικούντες στην ΠΑΕ. Άλλωστε δεν υπάρχει λόγος να επενδύσει σε μία ομάδα που οδηγείται στην Football League με την πορεία που κάνει. Με λίγα λόγια, ο Βιντιάδης περιμένει από την ομάδα του Λίνεν να δείξει σημάδια ζωής και πως μπορεί αν σωθεί έτσι ώστε να… ζεσταθεί και να συνεισφέρει στο σώσιμο!

Το θέμα που «καίει» περισσότερο όμως είναι η ψήφιση από την κυβέρνηση του νέου φορονομοσχεδίου που θα καθορίσει σε πόσες δόσεις θα γίνεται να εξοφληθούν τα χρέη προς το Δημόσιο. Έτσι, ο Έλληνας επιχειρηματίας θα έχει μια εικόνα για το ποσό που πρέπει να δίνει τον μήνα προς το κράτος.

Τέλος, μεγάλη σημασία για εκείνον έχει τι θα πετύχει με τις επαφές που κάνει με τους πιστωτές. Το χρέος του «Δικεφάλου» προς εκείνους φτάνει τα 8,3 εκατομμύρια ευρώ και στόχος του Βιντιάδη είναι να τα μειώσει κατά 30%. Όλα αυτά ο Έλληνας επιχειρηματίας τα εξετάζει και παρακολουθεί από πολύ κοντά τις εξελίξεις.
sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ