2013-06-12 12:40:03
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΞΑΝΑ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ!
Η Κεντρική Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στον Ελαιώνα κηρύττει τη λήξη των εργασιών της για την εφετινή σεζόν και προετοιμάζεται για το φθινόπωρο!

Με φιλικά παιχνίδια μεταξύ των «προπονητών» της σχολής και τους «πατεράδες» του Ελαιώνα ολοκληρώνεται η λειτουργία της σχολής μας για τη περίοδο 2012-2013. Συνολικά, 340 παιδιά εγγράφηκαν και συμμετείχαν πλήρως στις προπονητικές και κοινωνικές δραστηριότητες της σχολής μας τη φετινή περίοδο.

Διοργανώσεις

Η Σχολή μέσα από τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις κατάφερε να διακριθεί σε όλες τις διοργανώσεις που συμμετείχε και να αποσπάσει ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια τόσο για το ήθος όσο και για το αθλητικό πνεύμα. Στο Θουκυδίδειο τουρνουά η σχολή μας συμμετείχε με όλες τις ηλικιακές ομάδες δίνοντας 18 αγώνες κάθε σαββατοκύριακο!

Κοινωνικό έργο

Όπως και πέρυσι, με τη συλλογή τροφίμων και ρούχων για άπορους, έτσι και φέτος η Σχολή μας πραγματοποίησε επίσκεψη με αντιπροσωπεία αθλητών σε φιλανθρωπικό ίδρυμα όπου μοίρασε δώρα δείχνοντας για άλλη μια φορά ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι μόνο μπάλα
. Καλλιεργούμε την κοινωνική ευαισθητοποίηση, διαμορφώνουμε προσωπικότητες, χτίζουμε χαρακτήρες. Μία από τις πιο χαρακτηριστικές στιγμές της σχολής, η επίσκεψη του «μάγου» Ζιοβάνι, ο οποίος συγκίνησε μικρούς και μεγάλους!

Αξιολόγηση αθλητών

Κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα παιδιά στελεχώνουν τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής. Συνολικά, εννέα (9) παιδιά από της ηλικιακές ομάδες του 2001, 2002 και 2003 πλαισιώνουν πλέον την ακαδημία.

Δραστηριότητες

Μεγάλη συμμετοχή και δυναμική παρουσία της σχολής σε κάθε εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας αλλά και της ομάδας των Νέων όπου συμμετείχε για πρώτη φορά στη διοργάνωση NextGen Series.

Ήδη, με το κλείσιμο της χρονιάς, μεγάλο ποσοστό των αθλητών έχει δηλώσει συμμετοχή στα Summer Camps (πατήστε ΕΔΩ), τα οποία διοργανώνει η Διεύθυνση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου!

Ραντεβού στις 2 Σεπτεμβρίου..!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ