2013-10-03 00:27:04
Φωτογραφία για Θήβα: Είχε μετατρέψει το σπίτι του σε πορνείο
Οι γείτονες δεν μπόρεσαν με τίποτα να πιστέψουν ότι ο 45χρονος ήταν και μαστροπός.

Ήταν ήσυχος και δεν είχε πολλά με τους γείτονες. Περνούσε τις περισσότερες ώρες στο σπίτι αλλά δεν ήταν μόνος του μιας και είχε εκεί δύο Ρουμάνες 17 και 20 ετών αντίστοιχα.

Ήταν τα κορίτσια του έρωτα που έκαναν σεξ έναντι αμοιβής με τους πελάτες

Ήταν χθες το απόγευμα όταν οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση όπου πραγματοποιήθηκε αιφνιδιαστική έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, στο σπίτι του.

Όταν μπήκαν οι αστυνομικοί έπιασαν επ'αυτοφόρω και δύο αλλοδαπούς που έκαναν έρωτα με τις κοπέλες.

Μάλιστα όταν τους είδαν άρχισαν να ντύνονται.

Οι δύο Ρουμανικής υπηκοότητας γυναίκες διέμεναν εντός του σπιτιού και προέβαιναν σε ερωτικές συνευρέσεις, κυρίως με αλλοδαπούς Ασιατικής καταγωγής, έναντι χρηματικής αμοιβής, χωρίς να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις και χωρίς να διαθέτουν σχετικό πιστοποιητικό ασκήσεως επαγγέλματος.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 45χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μεταξύ άλλων:4 μαχαίρια, 2 τσεκούρι, 1 ξύλινο ρόπαλο, μία σφεντόνα, ένας σουγιάς, τρία κινητά τηλέφωνα, ένα μπλοκ σημειώσεων των χρημάτων από τα ραντεβού και το χρηματικό ποσό των 50 ευρώ

Τις έρευνες και το προανακριτικό έργο διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών, ενώ οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών.

viotianews.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ