2013-10-15 20:42:04
Φωτογραφία για Στηρίζουν 50 οικογένειες Κρητικών οι Έλληνες εφοπλιστές
Πακέτα αλληλεγγύης και βοήθειας από την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών καταφτάνουν στην Κρήτη στο πλαίσιο μιας σημαντικής πρωτοβουλίας που πραγματοποιείται στο δήμο Μαλεβιζίου. Στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας αυτής οι Έλληνες εφοπλιστές αποστέλουν... πακέτα τροφίμων και ειδών υγιεινής με παραλήπτες πενήντα οικογένειες του δήμου που δοκιμάζονται από την οικονομική κρίση. Στα πλαίσια των ενεργειών κοινωνικής προσφοράς, οι Έλληνες εφοπλιστές συνεργάζονται με τον δήμο και πρόκειται να διαθέσουν πακέτα 35kg με τρόφιμα και είδη υγιεινής, όπως σαμπουάν, απορρυπαντικά, οδοντόβουρτσες κτλ. σε πενήντα περίπου οικογένειες.

Από το γραφείο της κοινωνικής υπηρεσίας του δήμου, η κ. Μαρία Τερζάκη είπε στο prismanews.gr πως μέχρι τις 30 Οκτωβρίου οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να υποβάλλουν τις αιτήσεις, ενώ κατόπιν θα διεξαχθεί έλεγχος από την Ένωση στα πακέτα. Η διανομή θα ξεκινήσει τέλη Νοεμβρίου.

Η κ. Τερζάκη μίλησε για το πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετωπίζει ο δήμος Μαλεβιζίου με τις άπορες οικογένειες. Συγκεκριμένα δήλωσε Η οικονομική κρίση είναι έντονη, υπάρχει ανεργία και χαράτσια, ενώ δεν υπάρχουν δουλειές. Άνθρωποι που δούλευαν στην οικοδομή μέχρι πριν δύο χρόνια δεν είχαν κανένα οικονομικό πρόβλημα και τώρα ντρέπονται να έρθουν και να ζητήσουν τρόφιμα.

Η συνεργασία με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών αποτελεί μια σημαντική κίνηση για την κοινωνική φροντίδα και από τον δήμο Μαλεβιζίου οι φορείς ευελπιστούν πως θα έχουν ξανά στο μέλλον και άλλες συνεργασίες με χορηγούς. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το μάθημα ζωής με το 20ευρω!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το μάθημα ζωής με το 20ευρω!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ