2013-10-19 18:54:25
Φωτογραφία για Όταν ο Ρονάλντο υποκλίθηκε στον Μπουρούση
Η Ρεάλ είναι μία κι ενιαία. Το απέδειξε σήμερα όταν κάλεσε την ομάδα μπάσκετ για να τιμηθεί από τον κόσμο στο Μπερναμπέου, πριν από τον αγώνα με την Μάλαγα, φέρνοντας στο γήπεδο το πρωτάθλημα και το σούπερ κύπελλο. 

Το contra.gr επικοινώνησε με τον Γιάννη Μπουρούση ο οποίος έζησε την μοναδική στιγμή μαζί με τους συμπαίκτες του(και ιδιαίτερα τον Νίκολα Μίροτιτς που έσπευσε να ...ποζάρει για την ιστοσελίδα μας): "είναι τρομερό το συναίσθημα να βρίσκεσαι σε αυτό το γήπεδο και να είσαι μέλος αυτού του αθλητικού κολοσσού. Η τιμή είναι τεράστια για όλους μας. Bλέπεις ότι τόσο ο κόσμος όσο και η διοίκηση αναγνωρίζουν ότι προσφέρει το τμήμα μπάσκετ. Σταθήκαμε κοντά στους σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου και είχαμε την ευκαιρία να χαιρετηθούμε. Μας ευχήθηκαν καλή τύχη για την Ευρωλίγκα ο Ρονάλντο, ο Σέρχιο Ράμος".

Σε ότι αφορά στο ποδοσφαιρικό ...σκέλος, την στιγμή που μιλήσαμε η Ρεάλ είχε μόλις ανοίξει το σκορ οπότε τα πράγματα πήγαιναν καλά: "η ομάδα ανεβαίνει όσο περνούν τα λεπτά. Η Ρεάλ βελτιώνεται συνέχεια και θέλει τον χρόνο του ο Αντσελότι έχοντας τόσους καλούς παίκτες. Δεν χρειάζεται να πω τίποτα για την επιβλητικότητα του Μπερναμπέου και αυτή την ατμόσφαιρα ιδιαίτερα όταν η Ρεάλ κάνει επίθεση. Πρέπει να το ζήσει κάποιος για να καταλάβει πόσο επιβλητική είναι η κατάσταση".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ