2013-10-21 23:59:15
Φωτογραφία για Το Kia cee’d απέκτησε τον τίτλο «ασφαλέστερο αυτοκίνητο» από τoν Σουηδικό Ασφαλιστικό Οργανισμό Folksam
O Σουηδικός Ασφαλιστικός Οργανισμός Folksam, βαθμολόγησε το πρώτης γενιάς Kia cee'd (πωλήθηκε στην Ευρώπη μεταξύ 2007 και 2012) στην εξαμηνιαία έκθεσή του ως το «ασφαλέστερο αυτοκίνητο».

Στην έκθεση της Folksam με τίτλο «Πόσο ασφαλές είναι το αυτοκίνητό σας;» αναφέρεται η πρώτη γενιά Kia cee'd ως «το ασφαλέστερο αυτοκίνητο» όπως και το Hyundai i30. Όσον αφορά στην ασφάλεια στις συγκρούσεις, το cee'd υπολογίζεται από τη Folksam να είναι 38% καλύτερο από το μέσο αυτοκίνητο στο δρόμο.

Η έκθεση της Folksam δημοσιεύεται κάθε δύο χρόνια, και λαμβάνει υπόψη της στοιχεία τόσο από πραγματικά ατυχήματα στη Σουηδία, όσο και από τα αποτελέσματα των δοκιμών ασφάλειας του Euro NCAP, στις οποίες υπόκεινται όλα τα ευρωπαϊκά αυτοκίνητα. Τα αποτελέσματα για την έκθεση του 2013, βασίστηκαν σε πληροφορίες από 158.000 ατυχήματα κατά το χρονικό διάστημα 1994 - 2013, στα οποία τραυματίστηκαν 38.000 άνθρωποι. Τα αυτοκίνητα στη συνέχεια κατατάσσονται ανάλογα με τη συνολική απόδοση της ασφάλειάς τους.


Η έκθεση συνυπολογίζει επίσης τα αποτελέσματα του Euro NCAP για την προστασία αυχένα, για το σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και για την αυτόματη πέδηση - τρεις τεχνολογίες που αναγνωρίζονται από την Folksam ως αυτές με τη μεγαλύτερη επίδραση στη μείωση των τραυματισμών.

Η έκθεση της Folksam για το 2013 απαριθμεί μια σειρά κι από άλλα μοντέλα της Kia στην κατηγορία «ασφαλέστερη επιλογή» -κατηγορία που περιλαμβάνει αυτοκίνητα που πληρούν όλες τις απαιτήσεις του οργανισμού για την ασφάλεια- όπως την υφιστάμενη γενιά των Kia Rio, cee'd, Soul, Sportage και Sorento, αποδεικνύοντας τη δέσμευση της μάρκας να παράγει όλο και ασφαλέστερα αυτοκίνητα.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ