2013-12-16 18:44:06
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΑΣ : ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ «8»! ΟΝΕΙΡΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ!
Ο Κώστας Μανωλάς μαζί με τον Ρομπέρτο και τον Σιόβα υπέγραψαν αυτόγραφα σε εκδήλωση της Vodafone στην Γλυφάδα, όπου μίλησαν για την κλήρωση.

Ο κεντρικός αμυντικός του Θρύλου είπε σχετικά: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μια πάρα πολύ δυνατή ομάδα, είναι μια έμπειρη ομάδα σε αυτή τη διοργάνωση. Έχει κατακτήσει δύο Champions League αν δεν κάνω λάθος. Έχει παίκτες ποιότητας όπως είναι ο Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι, ο Γουέλμπεκ, ο Γκιγκς και ο Φέρντιναντ, πολλοί παίκτες. Σίγουρα, όμως, έχουμε κι εμείς τις πιθανότητές μας, έχουμε δύο μήνες μπροστά μας να δουλέψουμε γι’ αυτό το παιχνίδι και πιστεύω να παρουσιαστούμε δυνατοί και να μπορέσουμε να περάσουμε στον επόμενο γύρο, πράγμα που είναι δύσκολο, αλλά εμείς θα κάνουμε το παν για να περάσουμε».

Για το πόσο σημαντικό είναι για τον Ολυμπιακό το να βρίσκεται απέναντι σε μια τόσο μεγάλη ομάδα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση: «Σίγουρα είναι επιτυχία που ο Ολυμπιακός βρίσκεται στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, αλλά οι φιλοδοξίες μου και των συμπαικτών μου δεν σταματούν εδώ. Ευελπιστούμε να περάσουμε και στους 8, που είναι ένα όνειρο και για εμάς, αλλά και για όλους τους φιλάθλους του Ολυμπιακού».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ