2014-04-08 23:48:08
Φωτογραφία για Η συμμετοχή της ΟΙΚΙΠΑ στο Let ‘s do it – Greece
Επιτυχία τόσο από πλευράς συμμετοχής εθελοντών όσο και από πλευράς ουσίας σημείωσε η χτεσινή εξόρμηση καθαριότητας που διοργάνωσε η Οικολογική Κίνηση Πάτρας στην περιοχή του Κόκκινου Μύλου της παραλίας Πατρών.

Περισσότεροι από 45 εθελοντές, μέλη και φίλοι της ΟΙΚΙΠΑ, τοπικού συλλόγου και του Ερυθρού Σταυρού βρέθηκαν εκεί και γέμισαν δεκάδες μεγάλες σακούλες απορριμμάτων, διαχωρισμένων σε ανακυκλώσιμα και μη, από την παραλία, το γήπεδο μπάσκετ που βρίσκεται εκεί και τον ανοικτό χώρο μετά από αυτό. Έβαψαν επίσης τις μπασκέτες, έγινε επισκευή της περίφραξής του, και γενικά βελτίωσαν το χώρο.

Η συλλογική αυτή δράση έγινε υπό την αιγίδα της πρωτοβουλίας Let ‘s do it – Greece, στα πλαίσια οποίας διοργανώθηκαν πλήθος εκδηλώσεων καθαρισμού ακτών και κοινόχρηστων χώρων σε όλη την Ελλάδα, όπως εξάλλου σε όλο τον κόσμο στο πλαίσιο της γενικότερης πρωτοβουλίας Let ‘s do it – World. Αξιοσημείωτη ήταν η συμμετοχή φοιτητών από το σύνδεσμο Erasmus που βρίσκονται στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας αλλά και μικρών παιδιών.

Φυσικά, στο χώρο της περιοχής που καθαρίστηκε, υπάρχει ανάγκη επέμβασης της Υπηρεσίας Καθαριότητας του Δήμου, όπως και σε άλλους «θύλακες βρωμιάς» σε διάφορες παραλιακές και μη περιοχές του ευρύτερου Δήμου της Πάτρας.

Σημειώνουμε ότι τα εργαλεία, χρώματα και άλλα υλικά ήταν ευγενική προσφορά της εταιρίας ΤΙΤΑΝ, εργαζόμενοι στην οποία συμμετείχαν στη δράση.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ