2014-04-15 18:16:44
Φωτογραφία για Πάτρα: Προεκλογικό πυροτέχνημα η παραχώρηση κτιρίων της Πλαζ - Επίθεση στη δημοτική αρχή από τα καταστήματα Εστίασης και Αναψυχής
Την απόσυρση από την αυριανή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας του θέματος που αφορά στην παραχώρηση κτιριακών εγκαταστάσεων στην Πλαζ ζητεί με ομόφωνη απόφαση του από τον Πρόεδρο του Σώματος Κώστα Μπουρδούλη αλλά και από το σύνολο των δημοτικών συμβούλων ο Σύλλογος Καταστημάτων Εστίασης και Αναψυχής νομού Αχαΐας.

Ο Σύλλογος χαρακτηρίζει προεκλογική την κίνηση της δημοτικής αρχής να προχωρήσει σε παραχωρήσεις των κτιριακών εγκαταστάσεων και υπενθυμίζει ότι προ διετίας είχε καταθέσει ολοκληρωμένη πρόταση για την αξιοποίηση των χώρων κατά τρόπο επωφελή για την δημοτική αρχή.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής:

Κύριε πρόδρε, Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι,

Ο σύλλογός μας, αντιδρά στην προεκλογική πρόταση για την πλαζ που η σημερινή δημοτική αρχή φέρει, με παραχώρηση των κτιριακών εγκαταστάσεων του χώρου του camping της Αγυιάς.

Ο χώρος της πλαζ, η χρήση και η αξιοποίηση του είναι θέμα όλων των Πατρινών και της νέας δημοτικής αρχής.

Με την ευκαιρία σας κάνουμε γνωστό ότι, από τις 25 Απριλίου του 2012, είχαμε καταθέσει έγγραφη ολοκληρωμένη πρόταση - ως σύλλογος - στον κύριο Δήμαρχο, με τη οποία παρείχαμε υπηρεσίες σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, οικονομικά ασθενείς, σε σχολεία και μαθητές, στα ΚαπΗ και αλλού, θέσεις εργασίας καθώς και ανταποδοτικά οφέλη.

Απάντηση δεν είχαμε ποτέ και σήμερα με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι δεν είμαστε ούτε στις σκέψεις της σημερινής δημοτικής αρχής.

ΖΗΤΑΜΕ την απόσυρση όλων των θεμάτων που αφορούν την πλαζ και την επαναφορά μετά από ευρεία συνδιάσκεψη των φορέων της πόλης, με την νέα δημοτική αρχή".
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ