2014-05-04 10:37:06
Φωτογραφία για Τι κάνουμε και τι νομίζουμε ότι κάνουμε...
''Ένας λαός που εκλέγει διεφθαρμένους, κλέφτες, προδότες και απατεώνες, δεν ειναι θύμα! Είναι συνεργός τους! George Orwell'' Έγιναν γίνονται και θα γίνουν προβλέψιμα πλέον, τόσες ανατροπές γύρω μας και όμως τίποτα δεν ειναι αρκετό να καταλάβουμε τι κάνουμε. Ξέρουμε, το ζούμε ότι μας συμβαίνει και όμως! Σε αυτόν τον πλανήτη που μας φιλοξενεί τον γνωρίσαμε και τον μάθαμε. Εξελιχθήκαμε στην ζωή και πολλές φορές με την ίδια την ζωή των προγόνων μας και αποκτήσαμε γνώση, πίστη, θρησκεία, πατρίδα,οικογένεια.. Αποκτήσαμε και γη που μάθαμε να την καλλιεργούμε για την τροφή μας. Έχουμε και φωνή να μιλάμε μεταξύ μας όπως και αυτιά να ακούμε, που ενώ τα έχουμε στο ίδιο κεφάλι δεν επικοινωνούν μεταξύ τους. Έχουμε εγκέφαλο, νου με, συνείδηση και όμως! Δεν την ακούμε! Μάθαμε να ερωτευόμαστε και να αγαπάμε, να κάνουμε οικογένεια και παιδιά. Παιδιά που προσπαθούμε και ελπίζουμε να έχουν μέλλον για να κάνουν και αυτά παιδιά για να ζουν με προοπτικές, με επιλογές, με μέλλον, με ελπίδα και ειρήνη. Και όμως!


Δεν μάθαμε τα σημαντικότερα όλων.

Τον λόγο και τον τρόπο της ύπαρξής μας και της συνέχειας μας!

Ο λόγος της ύπαρξής μας σε αυτόν τον πλανήτη ειναι να αγαπήσουμε την ζωή όπως και τον εαυτό μας και ο τρόπος ειναι να προστατέψουμε τον πλανήτη και τους συνανθρώπους μας, όπως και τις ισορροπίες σε όλα τα είδη που τον κατοικούν .. Προφανώς μισούμε τον εαυτό μας, την ύπαρξή μας και την ζωή που μας έδωσε γι αυτό και η τόση καταστροφή γύρω μας...

Δυστυχώς δεν έχουμε φτάσει σε τέτοιο πνευματικό επίπεδο να καταλάβουμε τι κάνουμε. ΝΟΜΊΖΟΥΜΕ ότι έχουμε υψηλό πνευματικό επίπεδο..

Την απάντηση που οφείλουμε στον εαυτό μας θα την δούμε στο μέλλον.

Εννοείται ότι υπάρχουν και εξαιρέσεις ανάμεσά μας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ