2014-05-27 11:24:10
Φωτογραφία για ΠΡΑΣΙΝΟΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ... ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΦ
Προβληματισμός στις τάξεις του Παναθηναϊκού για τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Παράπονα από τη διαιτησία έχουν οι «πράσινοι», που τονίζουν ότι επιφυλάσσονται για... απαντήσεις στο ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε πολύ βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, που πέρα από την ισοφάριση της σειράς ενδεχομένως να του στοιχίσει και ψυχολογικά για τη συνέχεια.

Οι «πράσινοι» παρόλο που πήραν ψυχολογική ώθηση από περίπου 150 οπαδούς τους πριν αναχωρήσουν για το φαληρικό κλειστό, εμφανίστηκαν άνευροι και παραδόθηκαν αμαχητί στις... ερυθρόλευκες ορέξεις γνωρίζοντας τη συντριβή.

Η έλλειψη πάθους φάνηκε περισσότερο στο αμυντικό κομμάτι, καθώς η ομάδα του Φραγκίσκου Αλβέρτη δέχτηκε 89 πόντους από έναν Ολυμπιακό που, ως γνωστόν, αν βρει ρυθρμό δεν υπάρχει αντίπαλος που να μπορεί να του αντισταθεί. Αντίθετα, η επίθεση ήταν καλύτερη από τα φετινά στάνταρ της σειράς, καθώς ο Παναθηναϊκός πέτυχε 64 πόντους, ενώ στα έξι προηγούμενα παιχνίδια την τρέχουσα περίοδο είχε 59,3 κατά μέσο όρο ανά αγώνα.


Από την πλευρά του Παναθηναϊκού πάντως εκφράζονται παράπονα για το διαιτητικό τρίο (Χριστοδούλου-Πηλοΐδη-Φούφη) του χθεσινού αγώνα. Όχι τόσο για τα σφυρίγματά τους, όσο κυρίως για το γεγονός ότι δεν σταμάτησαν το παιχνίδι όταν υπήρχαν υβριστικά συνθήματα κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του Δημήτρη Διαμαντίδη. Δεν αποκλείεται να υπάρχει σχετική διαμαρτυρία στη σημερινή κλήρωση των διαιτητών για τα προσεχή ματς.

Στον Παναθηναϊκό είναι αποφασισμένοι για καλύτερο πρόσωπο μπροστά στο κοινό τους ευελπιστώντας πως θα έχουν και τη βοήθεια του Τζέιμς Γκιστ. Η ενέργεια του Αμερικανού έλειψε από τους «πράσινους» στο ΣΕΦ και μένει να φανεί αν θα είναι ιατρικά έτοιμος να προσφέρει, καθώς μέχρι χθες οι ενοχλήσεις από το τράβηγμα στον οπίσθιο μηριαίο δεν είχαν υποχωρήσει.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ