2014-06-20 02:58:06
Φωτογραφία για Λευκωσία: Πλήρωναν τις ιερόδουλες με πλαστά 200ευρα
Ούτε μία ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον δέκα φορές μέσα σε διάστημα δεκαπέντε ημερών, πλήρωσαν με πλαστά χαρτονομίσματα για τις υπηρεσίες ιερόδουλης. Ο λόγος για δύο πρόσωπα αραβικής καταγωγής που κάθε φορά που επισκέπτονταν την συγκεκριμένη ιερόδουλη στη Λευκωσία, της έδιναν χαρτονόμισμα των 200 ευρώ (που αποδείχθηκε στη συνέχεια πλαστό) και έπαιρναν ρέστα 100 ευρώ.

Την υπόθεση κατήγγειλε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην Υπηρεσία Συλλογής Επεξεργασίας και Αξιοποίηση Πληροφοριών (ΥΣΕΑΠ) Λευκωσίας η ίδια η ιερόδουλη, όταν υποψιάστηκε ότι τα 200ευρα που τις έδιναν οι δύο αλλοδαποί ήταν πλαστά, τα οποία μάλιστα φύλαξε και παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ακολούθως η παραπονούμενη ιερόδουλη ανέφερε στα μέλη της ΥΣΕΑΠ ότι το ένα από τα δύο πρόσωπα αραβικής καταγωγής βρισκόταν στον χώρο εργασίας της και την είχε πληρώσει και πάλι με πλαστό χαρτονόμισμα των 200 ευρώ.

Μέλη της Αστυνομίας μετέβηκαν στο υποστατικό και μετά από υπόδειξη της ιερόδουλης συνέλαβαν ένα άτομο. Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι δεν είχε στην κατοχή του κανέναν στοιχείο που να υποδήλωνε την ταυτότητά του, ούτε και ανέφερε οποιοδήποτε στοιχεία του στους αστυνομικούς.


Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο ΤΑΕ Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι για πρόσωπο που εισήλθε στο έδαφος της Δημοκρατίας μέσω του αεροδρομίου Πάφου τον περασμένο Ιανουάριο με άδεια επισκέπτη, η οποία έληξε τέλος Μαρτίου.

Αμέσως συνελήφθη για παράνομη παραμονή στο έδαφος της Δημοκρατίας και κατά την ανάκριση παραδέχθηκε ότι γνώριζε πως τα χαρτονομίσματα ήταν πλαστά. Ισχυρίστηκε πως του τα έδωσε άλλος αλλοδαπός από την Ιορδανία ο οποίος έχει στην κατοχή του μεγάλο αριθμό τέτοιων πλαστών χαρτονομισμάτων.

Το πρωί οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, το οποί εξέδωσε εναντίον του υπόπτου διάταγμα 6ήμερης κράτησης.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για εντοπισμό και του δεύτερου αλλοδαπού.
philenews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ