2014-07-15 04:34:16
Φωτογραφία για Σύγκρουση ταχύπλοων με νεκρούς στο Κόσοβο
Δύο νεαροί Σέρβοι από τη Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα σκοτώθηκαν και δύο άλλοι αγνοούνται από σύγκρουση δύο ταχύπλοων σκαφών στα οποία επέβαιναν στην τεχνητή λίμνη Γκαζιβόντε, στο δήμο Ζούμπιν Πότοκ.

Το δυστύχημα συνέβη μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες, δήλωσε ο επικεφαλής της περιφερειακής διεύθυνσης της αστυνομίας στη βόρεια Μιτρόβιτσα, Μίοντραγκ Λέκιτς, τονίζοντας ότι βρέθηκαν τα άψυχα σώματα δύο νέων και διεξάγονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των άλλων δύο θυμάτων.

Το ένα από τα σκάφη έχει βυθιστεί και στην περιοχή Μπάνιε, στην όχθη της λίμνης έχουν συγκεντρωθεί συγγενείς, φίλοι και κάτοικοι των θυμάτων.

Οι νεαροί πριν από το δυστύχημα παρακολουθούσαν σε μία καφετέρια τον τελικό του Μουντιάλ, δήλωσαν κάτοικοι της περιοχής.

«Πρόκειται για τεράστια απώλεια για όλους, πρώτα για την οικογένεια των θυμάτων, αλλά και για ολόκληρη την πόλη. Η Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα έχασε τέσσερις νέους, επιτυχημένους ανθρώπους κι αυτό θα αφήσει ανεξίτηλο ίχνος στις καρδιές όλων μας», δήλωσε ο πρόεδρος της μεταβατικής αρχής της Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα, Αλεξάνταρ Σπίριτς.

Αξίζει να σημειώθεί ότι λόγο του τραγικού περιστατικού κηρύχθηκε τριήμερο πένθος στην πόλη Κόσοβσκα Μιτρόβιτσα, στο βόρειο Κόσοβο.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ