2014-07-21 23:18:03
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ... ΛΕΕΙ «ΑΝΤΙΟ» ΕΝΑΣ ΕΜΒΛΗΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ!
Την απόσυρσή του από την Εθνική Αγγλίας ανακοίνωσε ο Στίβεν Τζέραρντ, κάνοντας λόγο για την δυσκολότερη απόφαση της καριέρας του!

Ο αρχηγός των «λιονταριών», ο οποίος έκανε ντεμπούτο το 2000, μέτρησε 114 συμμετοχές και 21 τέρματα.

Στο "αντίο" του δήλωσε:

«Έχω απολαύσει κάθε λεπτό εκπροσωπώντας τη χώρα μου και είναι μια θλιβερή μέρα γνωρίζοντας ότι δεν θα φορέσω και πάλι την φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Ωστόσο στοχεύω να διατηρήσω τη δυνατή σχέση μου με την αγγλική ομοσπονδία, αλλά και να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ για να πάμε μπροστά.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια και τους φίλους μου για την υποστήριξή τους σε όλο αυτό το ταξίδι. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους όσους ήταν μέρος της διεθνούς μου καριέρας, από τους τεχνικούς που βρέθηκαν στην εθνική Αγγλίας, το προσωπικό της ομοσπονδίας και όσους παίκτες είχα την τύχη ν’ αγωνιστούμε μαζί.


Ξεχωριστά τους οπαδούς μας, που υποστήριξαν την ομάδα στη Βραζιλία, παρά τα απογοητευτικά αποτελέσματα. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω ξεχωριστά τον Ρόι Χότζον αφού με ανέδειξε στον μόνιμο αρχηγό της ομάδας όταν ανέλαβε, κάτι που με έκανε τον πιο περήφανο άνθρωπο στη χώρα και εκπλήρωσε ένα παιδικό μου όνειρο!

Αυτή ήταν μια δύσκολη απόφαση. Ίσως η δυσκολότερη απόφαση της καριέρας μου. Ήταν κάτι που σκεφτόμουν συνεχώς από τη στιγμή που επιστρέψαμε από τη Βραζιλία. Μίλησα με την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους κοντινούς μου ανθρώπους πριν καταλήξω σε αυτή την απόφαση. Για να διασφαλίσω ότι θα μπορώ να αγωνίζομαι ακόμα σε υψηλό επίπεδο και να δίνω τα πάντα στη Λίβερπουλ, πιστεύω ότι αυτή ήταν η σωστή απόφαση».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ