2014-08-22 20:30:42
Φωτογραφία για Νέος εξουσιοδοτημένος συνεργάτης SEAT στη Θεσσαλονίκη
Η SEAT Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ καλωσορίζει στο επίσημο δίκτυό της την εταιρεία ΑΝΟΡ ΑΕ. Η SEAT ΑΝΟΡ ΑΕ αποτελεί τον νέο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή SEAT στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Οι κάθετες, ολοκληρωμένες, εγκαταστάσεις της SEAT ΑΝΟΡ ΑΕ βρίσκονται στην περιφερειακή οδό της Θεσσαλονίκης, έναντι του νοσοκομείου Παπαγεωργίου, με τμήμα πωλήσεων, service, φανοποιείο και φανοβαφείο. Η εντυπωσιακή μονάδα της ΑΝΟP ΑΕ έχει συνολικό εμβαδόν 3.600 τ.μ., με το συνεργείο να καταλαμβάνει 800 τ.μ. και το φανοβαφείο 600 τ.μ. αντίστοιχα.

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΑΝΟΡ ΑΕ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά όλη την γκάμα των αυτοκινήτων SEAT, να διαπιστώσουν την εξαιρετική τους ποιότητα, την υψηλή τεχνολογία που διαθέτουν αλλά και το εξαιρετικό value for money που προσφέρουν.

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Test Drive στα μοντέλα SEAT ώστε να επιλέξουν αυτό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους.


SEAT ΑΝΟΡ ΑΕ

Περιφερειακή οδός – Ευκαρπία, έναντι νοσοκομείου Παπαγεωργίου

Τ.Θ. 51646 Ευκαρπία, 564 03 Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2310 644300 E mail: [email protected]

Η SEAT είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο της με δυνατότητες πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων για σχεδιασμό, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία αυτοκινήτων στην Ισπανία. Είναι μέλος του ομίλου Volkswagen και έχει την έδρα της στο Martorell (Βαρκελώνη), εξάγοντας το 75% της παραγωγής της σε 72 χώρες. Η SEAT είναι ηγέτης στην αγορά αυτοκινήτου στην Ισπανία και το 2010 o κύκλος εργασιών της ανήλθε σε 4,7 δισ. ευρώ με συνολικές πωλήσεις 339.500 οχημάτων.

Στις εγκαταστάσεις της εργάζονται 13.000 επαγγελματίες στα τρία κέντρα παραγωγής, στη Βαρκελώνη - Zona Franca, στο El Prat de Llobregat και στο Martorell όπου κατασκευάζονται τα ιδιαίτερα επιτυχημένα IBIZA και LEON, μεταξύ των άλλων μοντέλων της μάρκας. Ο Όμιλος Volkswagen, στην μονάδα παραγωγής στην Palmela της Πορτογαλίας, κατασκευάζει το SEAT Alhambra.

Η Ισπανική πολυεθνική διαθέτει επίσης ένα Τεχνικό Κέντρο, απασχολώντας περισσότερους από 900 μηχανικούς, των οποίων οι αρμοδιότητες αποτελούν την κινητήρια δύναμη της καινοτομίας για την Μάρκα που αποτελεί τον νούμερο ένα βιομηχανικό επενδυτή στο R & D στην Ισπανία. Επιπλέον, σύμφωνα με την δέσμευση της για την προστασία του περιβάλλοντος, η SEAT αναλαμβάνει να στηρίζει την κύρια δραστηριότητα της στα βασικά κριτήρια της αειφορίας, δηλαδή την μείωση των εκπομπών CO2, την ενεργειακή απόδοση καθώς και την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση των χρησιμοποιούμενων πόρων.

Δημοσίευση by Autocarnet.

Δημοσίευση by Autocarnet.
autocarnet.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ