2014-08-28 11:30:36
Φωτογραφία για ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΗ ΚΑΙ... ΑΙΧΜΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ!
Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί της Παναχαϊκής, «Αχαιοί 3», για να δώσουν συγχαρητήρια στον Ανδρέα Σάμαρη για τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα, αλλά δεν ξέχασαν και τον Αλέξη Κούγια.

Οι οπαδοί των Πατρινών δεν παρέλειψαν να αφήσουν αιχμές κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, ενώ στήριξαν την προσπάθεια του Ερασιτέχνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συγχαρητήρια για τη μεγάλη μεταγραφή σου αλλά και τη λαμπρή σου πορεία στο ποδόσφαιρο.

Η χαρά που μας δίνεις αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε οι Παναχαϊκιώτες είναι βάλσαμο στις πληγές μας.

Και εις ανώτερα Αντρέα, πάντα υγιής και δυνατός.

Δυστυχώς κάποιοι που σε πρόσβαλαν θα καρπωθούν τις επιτυχίες σου, αλλά τι να κάνουμε… εσύ να είσαι καλά. Ας τα βλέπουν μερικοί για να το βουλώνουν και να παραδειγματίζονται.

Συγχαρητήρια και στον Ερασιτέχνη που έστω και μετά την πάροδο τόσων χρονών υλοποίει μια ιδέα πολλών μελών του και προχώρησε στην λειτουργιά ακαδημιών αλλά και στην επανίδρυση τις ομάδας μετά και από την μετονομασία της ΠΑΕ σε ακαδημίες Αιγάλεω Πατραϊκος
. Έτσι λοιπόν για ακόμα μια φορά η Παναχαϊκή υφίσταται παρά τις αποτυχίες των παραγόντων της να αντεπεξέλθουν στο βάρος του ονόματός της και ξεκινάμε μια νέα αρχή έστω και από το τοπικό… τουλάχιστον πια θα είμαστε μια γηγενής Παναχαϊκή και όχι μια (γκέι) Παναχαϊκή με τον ΑΦΜ άλλων εταιρειών… χωρίς αδελφές και δουλοπάροικους, χωρίς μπράβους, χωρίς μισθοφόρους ποδοσφαιριστές και γυρολόγους παράγοντες, με δικά μας παιδιά πατρινόπουλα και με δικούς μας παράγοντες, μια ομάδα που ανήκει στον λαό της και όχι στα μικροσυμφέροντα μικροπαραγοντίσκων.

Χτίζοντας τη νέα Παναχαϊκή δημιουργώντας νέους Παναχαϊκιώτες, αναπτερώνοντας τα όνειρα και τις ελπίδες μας, εμείς θα είμαστε εκεί αρωγοί στο καινούργιο ξεκίνημα.

Σας καλούμε όλους να στηρίξετε το νέο εγχείρημα για μια Παναχαϊκή που θα ανήκει πραγματικά στον λαό της.

Ραντεβού λοιπόν τον Οκτώβριο, εκεί, στη σκεπαστή, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ!».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ