2014-09-14 09:00:22
Φωτογραφία για Υπάρχουν και ομαδικές, συλλογικές βλακείες
Του Πάμπου Σ. Χατζηλαμπή

Μεγαλύτερη, πολλαπλάσια και συντριπτικά πιο βαθιά και εκτεταμένη από τις καθημερινές βλακείες της εκπροσώπου της κυβέρνησης Σαμαρά-Βενιζέλου Σοφίας Βούλτεψη ήταν σήμερα η σε ομαδικό επίπεδο ολόκληρου του κυβερνητικού επικοινωνιακού επιτελείου της κυβέρνησης που τη «διέπραξε» με επί κεφαλής τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΟΦΙΑ ΒΟΥΛΤΕΨΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟΥΣ ΜΥΣΤΙΚΟΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΧΡΥΣΑΝΘΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΜΟΥΡΟΥΤΗ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΙΛΙΑΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΑΚΡΟΑΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΜΟΡΦΩΜΑ ΤΗΣ «ΝΕΡΙΤ», ΠΟΥ Ο ΧΕΙΜΑΖΟΜΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΛΙΣΧΡΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.


Το αποτέλεσμα μιας τέτοιας φασίζουσας ενέργειας ήταν να δυσφημείται για τρεις ολόκληρες μέρες η κυβέρνηση και πλημμυρίσει το διαδίκτυο αλλά και αναρίθμητοι ιδιωτικοί ραδιοφωνικοί και τηλεοπτικοί σταθμοί από το σήμα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα, που ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ παρήγε και φρόντισε να «βγάλει» από το ΒΕΛΛΙΔΙΟ. Η αξιοποίηση της τεχνολογίας από το επικοινωνιακό επιτελείο του, έκανε δυνατή τη σύνδεση ιδιωτικών ηλεκτρονικών ΜΜΕ σε μια τεράστια αλυσίδα αναπαραγωγής του λόγου και της εικόνας του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ και να φέρουν σε όλη την Ελλάδα το πρόγραμμα διακυβέρνησης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης που παρουσίασε με κάθε λεπτομέρεια.

Η ιστορία, όταν μένει ζωντανή στη μνήμη, ΕΚΔΙΚΕΙΤΑΙ. Γιατί, αυτός ο αυτοεξευτελισμός, αυτή η αυτοδιαπόμπευση, αυτό το αυτορεζίλεμα και η καταρράκωση του κύρους της κυβερνητικής επικοινωνιακής πολιτικής είχε να γίνει τόσο χειροπιαστή δεκαετίες να εμφανιστεί.

Από την εποχή που ο υπεύθυνος του τομέα αυτού επί ΠΑΣΟΚ, αείμνηστος Δημήτρης Μαρούδας απειλούσε με κατάρριψη τους δορυφόρους που θα έκαναν δυνατή τη γέννηση της ιδιωτικής ραδιοφωνίας και τηλεόρασης, ενός χώρου που μονοπωλούσε ως τότε το κράτος…

Ας είναι καλά ο επιμελώς κρυπτόμενος και αγοραφοβικός Αντώνης Σαμαράς, η αρμόδια «παρ΄ αυτώ» υφυπουργός του Σοφία Βούλτεψη και οι παρακοιμώμενοι του, ο παντογνώστης Χρύσανθος Λαζαρίδης και ο πανταχού της επικοινωνιακής ντρίμπλας ευρισκόμενος Γιώργος Μουρούτης.

Όλοι μαζί, αν μη τι άλλο, εκτός από τα χάχανα που «έβγαλαν», μας θύμισαν κι εκείνο τον μειλίχιο αλλά εκτός τόπου και χρόνου άνθρωπο των πρώτων κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ (του τότε πραγματικού, όχι του σήμερινού κακέκτυπου) αείμνηστο Δημήτρη Μαρούδα…

mignatiou.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ