2014-09-23 18:37:10
Φωτογραφία για Μητρόπουλος: Δε θα κάνουμε μονομερείς κινήσεις
Στο ζήτημα των διαπραγματεύσεων μιας μελλοντικής κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με τους Ευρωπαίους εταίρους αναφέρθηκε ο... Αλέξης Μητρόπουλος, επισημαίνοντας ότι η Κουμουνδούρου δεν θα προχωρήσει σε μονομερείς ενέργειες.

«Μας δάνεισαν για να μας κρατήσουν στην Ευρωζώνη και εκεί θα δώσουμε τη μάχη. Στην Ευρωζώνη, ο κ. Τσίπρας θα βάλει το ελληνικό ζήτημα, σε όλα τα ευρωπαϊκά και διεθνή φόρα και εκεί θα βάλει το θέμα της διαγραφής του χρέους, του οποίου μεγαλύτερη νομιμοποιητική βάση είναι η καταστροφή που μας προξένησε το πρόγραμμά τους και πάντα σε θετική διαπραγμάτευση και χωρίς ούτε μπρος ούτε πίσω απ’ το μυαλό plan b», δήλωσε στο ΒΗΜΑ FM ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ό,τι και να εικάζει κανείς και ό,τι και να λέει, στο μυαλό της πολιτικής ηγεσίας - που κι εγώ μετέχω - δεν υπάρχει όχι ευχέρεια ή συζήτηση ή επεξεργασία δεύτερου πακέτου από το πακέτο Τσίπρα», τόνισε και πρόσθεσε:

«Ο Έλληνας πολίτης δεν θα περιμένει ούτε πολιτική για καταθέσεις, διότι εμείς θα στηρίξουμε τις καταθέσεις, ούτε μονομερείς κινήσεις ούτε τσαμπουκάδες ούτε τσαρλατανισμούς. Τίποτα! Θα έχουμε μια σθεναρή πολιτική ηγεσία, σταθερή, που θα απευθύνεται σε ευρύ κοινωνικό μέτωπο και ακόμη πιστεύω ότι θα είναι εφικτή και η αυτοδυναμία και θα διαπραγματευτούμε σθεναρά». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ