2014-11-16 12:42:20
Φωτογραφία για Εθνική ομάδα: Απόλυτο αφεντικό γίνεται ο Καραγκούνης
Είναι μια από τις πιο εμβληματικές μορφές του ελληνικού ποδοσφαίρου και ο άνθρωπος που πρεσβεύει στο απόλυτο την ιδεολογία της Εθνικής ομάδας. Ο Γιώργος Καραγκούνης έπειτα από εισήγηση του Γιώργου Σαρρή, αναμένεται να γίνει το απόλυτο αφεντικό και χτίζει την επόμενη μέρα.

Λίγη ώρα μετά την ήττα από τα Ν.Φερόε, ο Γιώργος Καραγκούνης ήταν σκασμένος. Σε πηγαδάκια με τους ποδοσφαιριστές δήλωνε την επιθυμία του να αποχωρήσει και να μην είναι μέρος του θέατρου παραλόγου που ζούσε η Εθνική ομάδα.

Ωστόσο η απομάκρυνση του Κλάουντιο Ρανιέρι και η απόφαση του Σαρρή σε μια κίνηση ματ, άλλαξαν τα δεδομένα. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ πρότεινε στον «τυπάρα» να αναλάβει Γενικός Διευθυντής στις τάξεις της Εθνικής ομάδας, τη θέση δηλαδή που είχε μέχρι πρότινος ο Γιάννης Μπεθάνης, ο οποίος παραιτήθηκε.

Ο Καραγκούνης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να έχει κάνει αποδεκτή την πρόταση του Σαρρή, βάζοντας μάλιστα τους δικούς του όρους. Ο «Κάρα» θέλει να έχει τον έλεγχο σε όλα, ώστε να είναι βέβαιος πως τα πάντα θα λειτουργούν έτσι όπως πρέπει. Ο λόγος του Καραγκούνη θα είναι αυτός που θα μετρήσει ακόμη και στην πρόσληψη του νέου τεχνικού ενώ είναι δεδομένο πως ο Καραγκούνης είναι αποδεκτός απ'όλους μέσα στην ΕΠΟ αλλά και στις τάξεις των ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για μια κίνηση του Σαρρή, η οποία έρχεται να αλλάξει τα δεδομένα αυτή την στιγμή, που το κλίμα παραμένει βαρύ ακόμη και μετά την αποχώρηση του Ρανιέρι.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ