2014-12-13 18:27:13
Φωτογραφία για ΕΥΚΟΛΗ... 5ΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Εύκολη και... άνετη η νίκη των Εφήβων του Ολυμπιακού με 5-0 επί του Ατρομήτου.

Οι ερυθρόλευκοι είχαν «καθαρίσει» την υπόθεση νίκη από το πρώτο μέρος, ουσιαστικά, όταν το σκορ ήταν ήδη στο 4-0. Όπως φαίνεται και από το αποτέλεσμα, οι πιτσιρικάδες του Θρύλου δεν δυσκολεύτηκαν πολύ και άνοιξαν το σκορ στο 6', όταν ο Φουάσης έκανε τη σέντρα και ο Τσιλίκης την κεφαλιά για το 1-0.

Στο 16' ήταν η σειρά του δεύτερου γκολ, όταν ο Τζουμάκης εκτέλεσε κόρνερ και ο Ρέτσος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ το 3-0, έγινε στο 19'. Καταιγιστικός ο Ολυμπιακός, με τον Φουάση να κάνει κι άλλη σέντρα και τον Ντάι με πλασέ να ανοίγει κι άλλο τη διαφορά.

Όσον αφορά στο 4-0, επετεύχθη από τον Τζουμάκη στο 38' με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Μπέτσα.

Από εκεί και πέρα, έγιναν πολλές αλλαγές στο δεύτερο ημίχρονο, ο Ολυμπιακός από τη μεριά του μείωσε κάπως τον ρυθμό του, έμεινε και με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κολτσίδα, αλλά κατάφερε να πετύχει και το πέμπτο γκολ, που αποτέλεσε το... κερασάκι στην τούρτα.

Ο Χρήστου έκανε τη σέντρα, ο Τσιλίκης το σουτ για να διαμορφωθεί κάπως έτσι το 5-0 στο 86' για το Θρύλο, που με αυτή τη νίκη παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Παπαδάκης, Ρέτσος, Φουάσης (62' Κεφαλιανός), Λάμπρου (50' Κολτσίδας), Χρήστου, Κηπουρός (46' Θυμιανός), Ντάι (67' Κωστανάσιος), Μπέτσας, Αγιώτης (46' Ξενιτίδης), Τζουμάκης, Τσιλίκης
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ