2014-12-16 06:12:05
Φωτογραφία για Τζορτζ Κλούνεϊ: «Οι κακές κριτικές μαζεύονται. Πρέπει να με προστατέψετε»
Αντζελίνα Τζολί, Λεονάρντο Ντι Κάπριο, Ράιαν Γκόσλινγκ, Τσάνιννγκ Τέιτουμ: στη λίστα με τους «λαβωμένους» από την επίθεση χάκερ εναντίον της εταιρείας Sony προστίθεται πια και το όνομα του Κλούνεϊ, και μάλιστα με τον πιο «ευάλωτο» τρόπο. Το μέιλ του προς την επικεφαλής της Sony που κυκλοφορεί πια δημοσίως, είναι ουσιαστικά ένα πανικόβλητο μήνυμα του Αμερικανού ηθοποιού και σκηνοθέτη μπροστά στη διαφαινόμενη αποτυχία της τελευταίας ταινίας του, «Μνημείων Άνδρες» με τίτλο «Χειροτερεύει».

«Χρειάζομαι προστασία από τις κριτικές. Ας το κάνουμε επιτυχία. Δεν έχω κοιμηθεί εδώ και 30 ώρες. Και είναι εφτά το πρωί.»

Η Πασκάλ από τη μεριά της απαντά καθησυχαστικά: «Θα σε προστατέψουμε μαζεύοντας χρήματα... είναι η καλύτερη εκδίκηση.» Ο Κλούνεϊ της απάντησε: «Σε λατρεύω, Έιμι. Είσαι κυριολεκτικά η μόνη επικεφαλής στούντιο που αγαπά το σινεμά. Φοβάμαι ότι σας απογοήτευσα όλους. Δεν ήταν η πρόθεσή μου. Ζητώ συγνώμη. Μου ξέφυγε. Ποιος το'ξερε; Συγνώμη. Δεν θα το κάνω ξανά.»


Με προϋπολογισμό 70 εκατομμυρίων και εισπράξεις στις ΗΠΑ μόλις 78 εκατομμυρίων (οι παγκόσμιες έφτασαν τα 150 εκατομμύρια), η δήλωσή της δεν έγινε πραγματικότητα, αλλά τουλάχιστον η ταινία έβγαλε ένα -μικρό- κέρδος για τους παραγωγούς της.

«Απαίσια» η συμπεριφορά του Ντι Κάπριο

Ακόμη μία είδηση που προέκυψε από την, καθώς φαίνεται, ανεξάντλητη πηγή τέτοιου είδους κουτσομπολιού από τα παρασκήνια της κινηματογραφικής βιομηχανίας, η Πασκάλ και ο παραγωγός Μαρκ Γκόρντον επιτίθενται στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο για την απόφασή του να αποσυρθεί από το πολύπαθο πρότζεκτ «Jobs». Ο Γκόρντον ρωτά την Πασκάλ αν η απόφαση ήταν λόγω χρημάτων ή απλά πρόβλημα συμπεριφοράς εκ μέρους του Ντι Κάπριο, και η Πασκάλ απαντά ότι ισχύει το δεύτερο γα να λάβει την απάντηση «Φρικτή συμπεριφορά» και να απαντήσει με τη σειρά της, «Βασικά απαίσια».

Ο μόνος που σώζεται από το θάψιμο -τουλάχιστον προς το παρόν- μοιάζει να είναι ο Ράιαν Γκόσλινγκ, αφού μόνο καλά λόγια είχε να πει εκ μέρους του η μάνατζέρ του, Αϊλίν Φέλντμαν: «Ο Ράιαν σε αγάπησε. Είπε ότι ήταν σαν γρήγορο ραντεβού μιας και είχε καθυστερήσει. Όχι ότι πρέπει να πάει για γάμο. Θέλει πολύ να κάνει κάτι μαζί σου.

Απειλές για νέα επίθεση

Η τεράστια κυβερνο-επίθεση ενάντια στο στούντιο έχει μέχρι στιγμής αποκαλύψει προσωπικά δεδομένα των υπαλλήλων, τις αμοιβές ανώτερων και κατώτατων στελεχών, ταινίες (μερικές από τις οποίες δεν είχαν καν κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους), σενάρια ταινιών στη φάση των γυρισμάτων (μία εκ των οποίων η νέα ταινία Τζέιμς Μποντ), καθώς και την ηλεκτρονική αλληλογραφία βασικών στελεχών.

Οι χάκερ, οι οποίοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει τις αιτίες πίσω από αυτήν την μεμονωμένη επίθεση (παρά τις έντονες φήμες ότι σχετίζονται με την Βόρειο Κορέα και έχουν αφορμή την έντονη αντίδραση της χώρας για την κωμωδία «The Interview»), έχουν απειλήσει να ξεπεράσουν την επίθεση με μια δεύτερη συντονισμένη διαρροή τέτοιου είδους υλικού μέχρι το τέλος του χρόνου.
Πηγή Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΣ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΕΥΧΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΑΑΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ