2014-12-18 01:39:10
Φωτογραφία για Παπαθωμά-Πετράκος: Φωτογραφίζονται μαζί και μιλούν για τον ερχομό της κόρης τους
Όσα δήλωσε το ευτυχισμένο ζευγάρι! Ένα μήνα πριν έρθει στη ζωή ο καρπός του έρωτά τους, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκοςφωτογραφήθηκαν μαζί για το περιοδικό «Hello!» και μίλησαν στη Τζοβάννα Βλαχάβα για το παιδί που περιμένουν.

«Το παιδί έρχεται στην κατάλληλη στιγμή της ζωής μου. Ούτε νωρίτερα, ούτε αργότερα. Είμαι πλήρως έτοιμος», εξομολογήθηκε ο Γρηγόρης Πετράκος, ενώ παράλληλα η η Θεοφανία Παπαθωμά επεσήμανε «Είναι παράξενο ένας άνθρωπος να μεγαλώνει μέσα σου, που δεν τον ξέρεις κι ας είναι κομμάτι του “είναι” σου. “Το θαύμα της φύσης, παιδί μου”, όπως μου έλεγε η μαία μου, η κ. Δήμα. Περιμένω να τη γνωρίσω με αγωνία, ναι. Να δω τη μορφή της…».

Ποια ήταν η αντίδραση του ζευγαριού, όταν πληροφορήθηκαν για την εγκυμοσύνη; «Δάκρυσα… Ένιωσα πολύ γλυκά. Είναι μοναδικό συναίσθημα, είμαστε τυχερές οι γυναίκες. Είμαστε πολύπλοκες, ταλαιπωρούμαστε, δε λέω, αλλά κι όλο αυτό το μεγαλείο, να μπορείς να δίνεις ζωή, είναι ευλογία. Αισθάνεσαι ένας μικρός θεός μετά τη γέννα. Δεν υπάρχει άλλο συναίσθημα τόσο μεγάλο, όσο αυτό», εκμυστηρεύτηκε η ηθοποιός, ενώ ο τραγουδιστής παραδέχτηκε «Ένιωσα συγκίνηση και ευτυχία. Αυτό το παιδί το θέλαμε πάρα πολύ».

Όσο για το ενδεχόμενο να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της, η Θεοφανία Παπαθωμά είπε χαρακτηριστικά «Δεδομένου ότι έχω κάνει μόνο έναν πολιτικό γάμο, που για τη θρησκεία και τη φιλοσοφία είναι ανύπαρκτος, ε, να μην κάνω και εγώ ένα γάμο; Έτσι απάντρευτη θα πάω;».
Πηγή
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ