2015-01-18 18:07:11
Φωτογραφία για ΣΤΟ... ΠΟΛΥ ΚΛΕΙΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΤΩΝ 3 ΟΜΑΔΩΝ ΤΟΥ EUROLEAGUE TOP 16 Ο ΘΡΥΛΟΣ!
Μετά το τέλος της τρίτης αγωνιστικής του Euroleague Top 16, μόλις τρεις ομάδες από τις 16 έχουν το απόλυτο, αφού έχουν καταφέρει να παραμείνουν αήττητες! 

Στον όμιλο Ε είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής, ενώ στον όμιλο F είναι ο Ολυμπιακός μας και η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας. 

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ήδη δύο μεγάλα "διπλά" σε δύσκολες έδρας (Μάλαγα και Φενέρ) ενώ έχουν κερδίσει και εντός έδρας την Αρμάνι που κάποιοι βιάστηκαν να ξεγράψουν. Να σημειωθεί ότι η Αρμάνι έκανε μεγάλο διπλό μέσα στην Ισπανία σε βάρος της Μάλαγα αυτή τη βδομάδα και μπαίνει ξανά στη διεκδίκηση της πρόκρισης. 

Στα... δικά μας, ο Ολυμπιακός έχει ξεπεράσει ήδη ακόμα και τις προσδοκίες των οπαδών του που δεν περίμεναν τέτοιο ονειρεμένο ξεκίνημα, με σοβαρές πιθανότητες μάλιστα να μεγαλώσει το σερί ακόμα περισσότερο αφού την ερχόμενη Παρασκευή υποδέχεται την Λαμποράλ Κούτσα στο ΣΕΦ, μπροστά στον κόσμο του που έχει πλέον ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να το γεμίσει και να βοηθήσει την ομάδα να ξεπεράσει τα προβλήματά της, να κάνει το 4-0 και να κερδίσει χρόνο μέχρι την επιστροφή των τραυματιών. 

Το πλεονέκτημα έδρας σε αυτή τη φάση είναι πολύ σημαντικό, πόσο μάλλον αν δει κανείς τι γίνεται στον άλλο όμιλο και ποιές ομάδες πιαθανότατα θα καταλήξουν στις θέσεις 3-4 Δείτε τη βαθμολογία των δύο ομίλων του ΤΟΡ 16 της Ευρωλίγκας για την 3η αγωνιστική ΕΔΩ
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ