2015-02-06 19:21:03
Φωτογραφία για ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δείτε σε ποιον ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ο Βαρουφάκης μέσα από τη Βουλή [photos]
Τα βλέμματα πολλών βουλευτών και τα φλας των φωτογράφων συγκέντρωσε... σήμερα στη Βουλή ο Γιάνης Βαρουφάκης, κατά την εκλογή της νέας προέδρου του Σώματος, Ζωής Κωνσταντοπούλου.

Ωστόσο, ακόμη κι το ενδιαφέρον είχε στραφεί επάνω του, εκείνος δεν είχε μάτια παρά μόνο για το κινητό του.

Πολλές είναι, μάλιστα, οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν και στις οποίες απεικονίζεται ο υπουργός Οικονομικών να μιλάει στο τηλέφωνο και να στέλνει γραπτά μηνύματα.

Έτσι, πολλοί ήταν εκείνοι που διερωτήθηκαν με ποιον επικοινωνούσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης ο κ. Βαρουφάκης, μεταξύ των οποίων και ο δημοσιογράφος της βρετανικής εφημερίδας, Guardian, Graeme Wearden.

Σε ανάρτησή του στο Twitter ο κ. Wearden «ανέβασε» δύο φωτογραφίες στις οποίες ο κ. Βαρουφάκης απεικονίζεται με το κινητό του τηλέφωνο και έγραψε: «Αναρωτιέμαι με ποιον μιλούσε νωρίτερα στο τηλέφωνο ο κ. Βαρουφάκης».

Την απάντηση στο ερώτημά του την έδωσε ο ίδιος ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών ο οποίος μέσα από τον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης αποκάλυψε πως επικοινωνούσε με την κόρη του, την οποία, μάλιστα, χαρακτήρισε, τον αυστηρότερο κριτή του!

«Αφού ρωτάς: στην κόρη μου! (τον αυστηρότερο κριτή μου)», ήταν η απάντηση του κ. Βαρουφάκη.

Τι έγραψε ο δημοσιογράφος

Η απάντηση του Γιάνη Βαρουφάκη
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ