2015-02-10 21:56:17
Φωτογραφία για Δέντρο έπεσε πάνω σε αυτοκίνητο στη Κηφισιά [photos]
Υλικές ζημιές σε σταθμευμένο Ι.Χ. προκλήθηκαν τα ξημερώματα της Τρίτης στην Κηφισιά, από την πτώση δέντρου, το οποίο... δεν άντεξε τους θυελλώδεις βοριάδες που φυσούσαν εκείνη την ώρα με αποτέλεσμα να καταρρεύσει.

Οι ρίζες του 20μετρου κυπαρρισιού δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στις ταλαντώσεις που προξένησαν οι επαναλαμβόμενες ρυπές του ανέμου και λίγο μετά τις 2.30 πρόδωσαν το επιβλητικό δέντρο, το οποίο στεκόταν αγέροχο στην οδό Αίαντος για περισσότερα απο 40 χρόνια!

Το κυπαρρίσι έπεσε πάνω στο Ι.Χ. που φαίνεται στις φωτογραφίες, ενώ σαν από θαύμα γλύτωσε ένα δεύτερο όχημα που ήταν παρκαρισμένο στην απέναντι μεριά του δρόμου, καθώς η κορυφή του ουσιαστικά στηρίχθηκε για αρκετή ώρα στα καλώδια της ηλεκτροδότησης, βυθίζοντας παράλληλα στο σκοτάδι κάποια από τα σπίτια της περιοχής, ωσότου αποκατασταθεί η βλάβη από συνεργείο της ΔΕΗ γύρω στις 6.00

Στο σημείο έσπευσε όχημα της Πυροσβεστικής με δύο άνδρες, ενώ λίγα λεπτά αργότερα κατέφθασε συνεργείο της Υπηρεσίας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς, με δύο οχήματα και μια μπουλντόζα, η οποία ανασηκώνοντας τον κορμό του δέντρου διευκόλυνε τον άτυχο οδηγό να απεγκλωβίσει το όχημα του.

Δείτε το φωτορεπορτάζ, καθώς όπως το κατέγραψε η κάμερα του Kifissia24.gr
Πηγή
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ