2015-02-12 15:27:08
Φωτογραφία για «Ο ΜΙΤΣΕΛ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Ευγνώμων στον Μίτσελ που τον εμπιστεύθηκε και του έδωσε την ευκαιρία να νιώσει εμπιστοσύνη στον Ολυμπιακό και την αξία του, δήλωσε ο Τζόελ Κάμπελ.

Η εξαιρετική σεζόν του Κοσταρικανού εξτρέμ στον Ολυμπιακό, σε συνδυασμό με το καταπληκτικό Μουντιάλ που πραγματοποίησε με τη φανέλα της πατρίδας του, οδήγησαν στην επιστροφή του στο ρόστερ της Άρσεναλ. Βέβαια εκεί δεν βρήκε τον χρόνο που αναζητούσε, με αποτέλεσμα να δοθεί δανεικός στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου στη Βιγιαρεάλ.

Ο νεαρός επιθετικός μίλησε για τις εμπειρίες που έχει αποκομίσει μέχρι στιγμής και φυσικά στάθηκε στην περσινή του παρουσία στους ερυθρόλευκους και τις συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του προς τον πρώην προπονητή του Θρύλου, Μίτσελ.

«Με τον Ολυμπιακό είχα την ευκαιρία να παίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Μίτσελ με βοήθησε να αποκτήσω αυτοπεποίθηση και να μπορέσω να παίξω όπως ήθελα. Μου έδινε ελευθερία με τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας και με βοήθησε πάρα πολύ αυτό. Μου επέτρεψε να δείξω όσα μπορώ να κάνω και είχα οφέλη από αυτή την εμπειρία στην Ελλάδα», ανέφερε ο Κάμπελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ