2015-02-14 22:06:09
Φωτογραφία για «ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΛΥ... ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ»
Ο Κολοσσός υποδέχεται τον Ολυμπιακό (15/02) με τον Τομ Λίντεν να αναφέρεται στη δυσκολία του ματς.

Η ομάδα της Ρόδου θέλει να είναι ανταγωνιστικός στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ο Τομ Λίντεν έγραψε στο blog του για τον τρόπο που μπορεί να συμβεί αυτό.

Το blog του Λίντεν αναφέρει συγκεκριμένα:

«Μετά το πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ακολουθεί το εξίσου πολύ δύσκολο με τον Ολυμπιακό. Όσον αφορά το παιχνίδι της Δευτέρας, πιστεύω πως και οι δύο ομάδες δεν είχαμε με φουλ ενέργεια στην αρχή, αλλά παρ’ όλα αυτά εμείς ξεκινήσαμε καλά, έχοντας ένα μικρό προβάδισμα μετά το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου. Όμως, όσο εξελισσόταν το παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός έπαιζε ολοένα και καλύτερα, ενώ εμείς αρχίσαμε να κάνουμε λάθη. Στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου ξέφυγε λίγο η διαφορά, αφού κουραστήκαμε, με αποτέλεσμα να μην μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω στο τέλος.


Τώρα, έχουμε το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στην έδρα μας. Όπως είπαμε, άλλο ένα πολύ δύσκολο ματς. Αλλά, στο μυαλό μας είναι αρκετά και το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με την Ελευσίνα, στο οποίο θέλουμε οπωσδήποτε τη νίκη. Ευτυχώς η προετοιμασία μας συνεχίστηκε χωρίς απρόοπτα, καθώς και ο Τσάμης έχει αρχίσει να προπονείται και ελπίζουμε να τον έχουμε μαζί μας με τον Πανελευσινιακό. Για μένα ήταν λίγο δύσκολη εβδομάδα αυτή, καθώς είχα κάποια μικροπροβλήματα στη μέση, αλλά θα είμαι μια χαρά την ημέρα του αγώνα.

Περιμένουμε τον Ολυμπιακό να είναι πολύ… επιθετικός στην άμυνα, ωστόσο το σημαντικό για εμάς θα είναι να αποφύγουμε τα εύκολα λάθη. Όπως πάντα, η άμυνα και τα ριμπάουντ θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη του ματς. Εμείς έχουμε κάποιους περιορισμούς στην επίθεση και γι’ αυτό θα δώσουμε περισσότερο βάρος στην άμυνα. Ελπίζω ο κόσμος να έρθει να γεμίσει το γήπεδο και να μας δει να αντιμετωπίζουμε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Θέλουμε τη στήριξή τους γιατί θα τους αποδείξουμε για πολλοστή φορά πως ανεξαρτήτως αντιπάλου, εμείς παλεύουμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ