2015-04-24 22:07:03
Φωτογραφία για Αναγνώστης καταγγέλλει Διευθυντή Κλινικής
Αγαπητό Tromaktiko,

Σου στέλνω την επιστολή που έστειλα στους υπεύθυνους σχετικά με τον Διευθυντή Κλινικής "ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΑΣΘΕΝΟΥΣ

ΚΑΤΑ

ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ - ΥΠΕΡΤΑΣΙΟΛΟΓΟΥ

ΤΗΣ Β' ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ

ΤΟΥ ΣΙΣΜΑΝΟΓΛΕΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ

ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ

Αξιότιμο Υπουργό Υγείας

Γενικό Διευθυντή κ. Ευθυμίου

Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών

Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο

Με μεγάλη μου λύπη αναγκάζομαι να καταγγείλω δημόσια την απάνθρωπη στάση , την αδιαφορία αλλά και το Θράσος που χαρακτηρίζουν των ως άνω γιατρό .

Ρωτώ κύριε Υπουργέ να μάθω πως είναι δυνατόν σε ημέρα εφημερίας 21-04-2015 στην Β' Παθολογική και κατόπιν προσυννενόησης με τον προαναφερόμενο και φυσικά αμειβόμενο με το λεγόμενο φακελάκι να κάνει εισαγωγή και ο ασθενής να παραμένει στα επείγοντα για 6 ώρες με σοβαρό πρόβλημα υγείας προσποιούμενος ότι δεν έχει κρεβάτι λόγω απουσίας του με άδεια; Πως εξηγείται και ποιος μπορεί να πιστέψει ότι ο διευθυντής δεν γνώριζε την διαθεσιμότητα της κλινικής του ; Σε ποιες ενέργειες είχε προβεί ώστε να εξασφαλίσει κρεβάτια για τα έκτακτα περιστατικά κατά την εφημερία;


 

Μετά από διαπληκτισμό με τον συνοδό πετάχτηκε κυριολεκτικά σε θάλαμο ΩΡΛ χωρίς να ενημερώσει την ειδικευόμενη Δ. Μ. για υπέρταση και διαιτολόγιο με αποτέλεσμα όταν χρειάστηκε υπερτασικό η κλινική να μην διαθέτει και η ζωή του ασθενούς να διατρέχει κίνδυνο .

Κάθε πότε κάνει ο ίδιος επίσκεψη στο θάλαμο και με ποια ομάδα; Δεν έπρεπε να επισκεφτεί τον ασθενή τον οποίο αυτός είχε βάλει μέσα; Οφείλω να ομολογήσω ότι στις 22-04-2015 και μέχρι ώρα 14:15 δεν το επισκέφτηκε καθόλου ούτε μια φορά . Υπ' αυτές τις συνθήκες εξανάγκασε τον ασθενή να φύγει . Και κάτι ακόμη . Μια ειδικευόμενη έπρεπε να υπογράψει αντ' αυτού το εξιτήριο;

Τέτοιους διευθυντάκους χρειάζεται το σύστημα υγείας;

Η μήπως οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΠΥ θα πρέπει να βάζουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να θεραπευτούν;

Υποβάλλω θερμή παράκληση να παρέμβετε προσωπικά κύριε Υπουργέ και κύριε διευθυντά προκειμένου να διενεργηθεί έλεγχος για τον τρόπο διοίκησης και λειτουργίας της Β' Παθολογικής και ο κύριος ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ να σέβεται το λειτούργημα του και τις ανθρώπινες ζωές ώστε να μην ξανασυμβούν στο μέλλον παρόμοια απάνθρωπα περιστατικά .

Αναγνώστρης

Διαβάστε περισσότερες ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ στο tromaktiko με ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

Κάντε την δική σας καταγγελία στο tromaktiko στοΤΗΛΈΦΩΝΟ 6971 590 628 ή στο e-mail μας [email protected]
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ