2015-05-02 12:03:09
Φωτογραφία για Ενώπιον της Δικαιοσύνης η 55χρονη που εξαπατούσε ανυποψίαστους πολίτες
Στον ανακριτή οδηγείται, σήμερα, στις 12.30 το μεσημέρι, η 55χρονη γυναίκα που εξαπατούσε κατά συρροή ανυποψίαστους συμπολίτες μας. Η γυναίκα που έχει παρελθόν στις απάτες, καθώς είχε συλληφθεί άλλες δυο φορέ για απάτες και έχει "στην πλάτη της" άλλες τέσσερις καταδικαστικές αποφάσεις για παρόμοιες περιπτώσεις, έπεσε ξανά στα χέρια της αστυνομίας, όταν έβαλε στο στόχαστρο μια οικογένεια από το δήμο Γόρτυνας.

Η γυναίκα εμφανιζόταν πότε ως υπάλληλος της Περιφέρειας Κρήτης ή των δικαστηρίων, πότε ως συνεργάτης βουλευτή ή σύμβουλος του δημάρχου και πάντα είχε τα "κονέ" για να ξεκλειδώνει κοινοτικά προγράμματα και ευρωπαϊκές δράσεις που θα έφερναν στους ενδιαφερόμενους τις πολυπόθητες κοινοτικές επιδοτήσεις. Όμως για να ανοίξουν οι "ευρωπαϊκές πόρτες" και να εκταμιευθούν τα χρήματα έπρεπε να υπάρξει μια συμμετοχή, που κυμαινόταν από 300 ευρώ για τους άνεργους και τους μη έχοντες τη δυνατότητα να δώσουν περισσότερα έως και 5.000 ευρώ για επιχειρηματίες και ελεύθερους επαγγελματίες.

Για περισσότερο από 4 χρόνια δρούσε ανενόχλητη, αφού έβρισκε τα θύματα της, χτυπούσε και γίνονταν καπνός...

Πάνω από 50.000 ευρώ ήταν τα χρήματα που είχε μαζέψει από τη δράση της και ακόμα δεν γνωρίζει η αστυνομία αν υπάρχουν και άλλοι εκτός από τους 32 που έπεσαν θύματα της δράσης της.

Σε βάρος της 55χρονης έχει ασκηθεί δίωξη για απάτη σε βαθμό κακουργήματος. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ