2015-05-03 21:30:23
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΕΞΥΒΡΙΣΗ Η ΜΗΝΥΣΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΕ Δ. ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΥ ΑΥΤΟΦΩΡΟΥ
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας και ο Γενικός Διευθυντής Χρήστος Σταυρόπουλος, κατέθεσαν ενόρκως στο Α.Τ. του ΟΑΚΑ για όσα συνέβησαν στα αποδυτήρια και αφορούν τα ποινικά αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης.

Η επίσημη τοποθέτηση του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν κατά τη διακοπή του αγώνα στο ΟΑΚΑ ήλθε μέσω του Γενικού Διευθυντή της ερυθρόλευκης ΚΑΕ, Χρήστου Σταυρόπουλου, ο οποίος αποκάλυψε την πρόθεση των ερυθρόλευκων να κινηθούν νομικά κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, κατηγορώντας τον για λεκτική επίθεση στον Βασίλη Σπανούλη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν ηχητικό ντοκουμέντο που πιστοποιεί το γεγονός, το οποίο και παρέδωσαν στην Αστυνομία. Μάλιστα, στο φως της δημοσιότητας ήρθε μέρος των λεγόμενων του, καθώς ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει πει και χειρότερα!

Πράγματι, μετά το τέλος της αναμέτρησης ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ, Γιώργος Σκινδήλιας, μαζί με τον Χρήστο Σταυρόπουλο μετέβησαν και κατέθεσαν ενόρκως στο Α.Τ. του ΟΑΚΑ για περιστατικά που έλαβαν χώρα στα αποδυτήρια του γηπέδου και αφορούν τα ποινικά αδικήματα της απειλής και της εξύβρισης.


Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής και είναι στο πλαίσιο του αυτοφώρου.

Μεχρι τις 12 το βράδυ, απόψε (3/5), εκκρεμεί το αυτόφωρο για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ο οποίος θα πρέπει σύντομα να δώσει το "παρών" σε Αστυνομικό Τμήμα.

Ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, λοιπόν, ή θα πρέπει να παραδοθεί άμεσα για την αυτόφορη διαδικασία ή θα αρχίσει το... κρυφτό με την Αστυνομία, αποφεύγοντας την σύλληψη, η οποία τον ψάχνει.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ