2015-06-20 22:42:16
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΤΑΚΕΣ ΑΠΟ ΚΑΒΒΑΔΑ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ... «ΣΚΟΥΠΑ»!
Μαγική χαρακτήρισε την κατάσταση στον Ολυμπιακό ο Βασίλης Καββαδάς, ο οποίος επίσης αναφέρθηκε στο δύσκολο φετινό ξεκίνημα, αλλά και στην περίοδο αναπροσαρμογής που πέρασαν οι ερυθρόλευκοι.

Στην εκπομπή Jump Shoot του ΑΡΤ βρέθηκε ο 23χρονος διεθνής σέντερ του Ολυμπιακού, Βασίλης Καββαδάς και μιλώντας, μεταξύ άλλων, για το φετινό τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδος, που κέρδισε ο Θρύλος απέναντι στον Παναθηναϊκό είπε:

«Το πόσο δύσκολα ήρθε, το ξέρουμε μόνο εμείς, που είμαστε κοντά και κάθε μέρα μέσα στην ομάδα. Τα θες όλα, όταν είσαι στον Ολυμπιακό. Ξεκίνησε η σεζόν όχι καλά με την ήττα από τον Παναθηναϊκό και ακολούθησαν δύσκολες στιγμές. Ήρθε περίοδος αναπροσαρμογής, ψάχναμε την ταυτότητα μας. Αλλάξαμε προπονητή. Όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Ξεκινήσαμε κάτι καινούριο. Ο δρόμος ήταν μακρύς. Δουλέψαμε σκληρά και τα καταφέραμε».

Όσο για τον ίδιο, προσωπικά: «Στον Ολυμπιακό δουλεύεις πολύ, υπάρχει άλλη πίεση, άλλο άγχος και βέβαια το καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Είμαστε όλοι φίλοι. Τα πράγματα είναι μαγικά στην ομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ